JELENA KARLEUŠA ODBIJA DA SE POMIRI SA LJUBAVNIKOM: Ognjenu Vranješu je ipak poslala OVU PORUKU, i to preko advokata!
Foto: Sonja Spasić, Ana Paunković

nije ga videla

JELENA KARLEUŠA ODBIJA DA SE POMIRI SA LJUBAVNIKOM: Ognjenu Vranješu je ipak poslala OVU PORUKU, i to preko advokata!

Stars -

Pokušaj mirenja bivših ljubavnika bio je neuspešan, pa je sudija odredio početak glavnog pretresa za jul, a pevačici je poziv uručen preko policije.

Jelena Karleuša ni treći put se nije pojavila u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu, gde je juče trebalo da se održi poslednji pokušaj mirenje s bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom.

foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Fudbaler, koji živi u Belgiji, i ovog puta je doputovao u Srbiju, ali se nije našao oči u oči sa ženom s kojom je navodno bio u vezi dve godine. On je sa svojim timom advokata u zgradu suda došao tačno na vreme. Bio je nasmejan, ali nije želeo da daje izjave okupljenim novinarima. Ljubazno se svima javio i ušao u sudnicu.

Za razliku od njega, Karleuša je ponovo izbegla da dođe, ali se preko svojih advokata izjasnila o pomirenju s bivšim ljubavnikom. Ona je poručila da odbija da se između nje i Ognjena regulišu odnosi pa je njen advokat zatražio od sudije da odredi početak glavnog pretresa po tužbi Ognjena Vranješa protiv njegove klijentkinje za pretnje putem društvenih mreža.

foto: Damir Dervišagić

- U tom trenutku ustao je i fudbalerom branilac i potvrdio da ni njegov klijent ne želi pomirenje s Jelenom Karleušom. Sudija je prihvatio odluke obe strane i doneo rešenje o određivanju narednog ročišta. On je saopštio da će Jeleni poziv ponovo biti uručen preko policije. Kako sam shvatio, ona će kao okrivljena strana morati da prisustvuje glavnom pretresu tako da će se uskoro naći oči u oči s bivšim ljubavnikom prvi put nakon izbijanja skandala - priča naš izvor s lica mesta.

Suđenje 1

Prvi susret Jelene i Ognjena trebalo je da se dogodi na sudu 2. aprila, ali do toga nije došlo jer se pevačica nije pojavila. Svoj izostanak je opravdala time da je u žalosti za majkom, koja je preminula samo mesec dana pre toga. Ali iako nije došla na sud, samo dva sata kasnije pojavila se na snimanju „Zvezda Granda“.

Prema njegovom rečima, Ognjen Vranješ je zatražio od suda opravdanje za klub jer će se i narednog puta pojaviti.

- Kreću mi pripreme 17. juna. Molio bih vas da mi date opravdanje kako bih mogao u klubu da pravdam svoj izostanak. Do sada sam tri puta bespotrebno dolazio i ne želim da čelnici kluba pomisle da ih lažem - rekao je Vranješ koji je i nakon ročišta bio raspoložen.

foto: Ana Paunković

Suđenje 2

Drugi pokušaj pomirenja je bio zakazan za 22. april, ali se ni tada bivši ljubavnici nisu videli u sudnici. Jelena se opet nije pojavila, a njen advokat je izjavio da nije uredno pozvana. Ognjen se pojavio na sudu.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić, Foto: Sonja Spasić, Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track