SANJU PITALI ZA MAKROA IZ ŠAPCA I VIP PROSTITUCIJU: Stankovićeva porekla SVE, čak i da zna Mihajla, onda spomenuli POLICIJU i nastala cela FRKA! (VIDEO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Ana Paunković

ŠOK

SANJU PITALI ZA MAKROA IZ ŠAPCA I VIP PROSTITUCIJU: Stankovićeva porekla SVE, čak i da zna Mihajla, onda spomenuli POLICIJU i nastala cela FRKA! (VIDEO)

Stars -

Sanju Stanković progovorila je o aferi vezanoj za prostituciju i rekla da ne poznaje Mihajla Maksimovića, makroa iz Šapca koji je uhapšen.

"Ja ne znam ko je gospodin. Ako vi hoćete da ja kažem da, onda ok, reći ću da. Možda sam negde bila sa gospodinom u društvu, ali ja njega ne poznajem. Ne može da postoji to u policiji, jer policija nema pravo da takve stvari iznosi, sve i da je tako", branila se Sanja.

foto: Aleksandar Cile Jovanović, Profimedia

"Elitna prostitucija nije kažnjiva, a policija ima pravao da iznosi sve informacije koje su u interesu javnosti. Maksimović vas je pominjao u razgovoru", rekla je novinarka.

"Policija ne može da daje takve informacije. Upućena sam u pravo jer sam polagala prekršajno i krivično pravo na fakultetu", rekla je Sanja.

"Da li si nekada imala dečka u Albaniji", bilo je sledeće pitanje novinara.

foto: Printscreen

"Uzmite moj pasoš, nisam nikada bila u Albaniji", odgovorila je Sanja.

"Da li su te nekada uhvatili u prostituciji", ređala su se pitanja.

"Šta vi hoćete da ona prizna da je uhvaćena u prostituciji, iako nije", pobunila se Matora.

"Neka dođe moj advokat pa ćemo pričati, ako je već tako, ovakve stvari nisu za televiziju. Ok, za vas sam prostitutka, za sebe nisam, prijatno doviđenja", rekla je Sanja i prekinula svoje izlaganje.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track