PRVO MILJANINO OGLAŠAVANJE OTKAKO JE ZARADILA ŠUT-KARTU IZ RIJALITIJA! Mnogo mi je teško, ali mogu da objasnim! FRAPIRALA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

OVO SU SVI ČEKALI

PRVO MILJANINO OGLAŠAVANJE OTKAKO JE ZARADILA ŠUT-KARTU IZ RIJALITIJA! Mnogo mi je teško, ali mogu da objasnim! FRAPIRALA! (FOTO)

Stars -

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz "Zadruge 2" zbog agresivnog ponašanja. Ona je mikrofonom udarila Jovanu Tomić Matoru. Njoj je ukazana lekarska pomoć, a po povratku u Belu kuću otkrila je da je "zaradila" dve kopče.

foto: Printscreen

Nakon diskvalifikacije, objavljen je snimak koji pokazuje kako je Miljana pretila Lazaru Čoliću Zoli, kao i njegovoj majci.

Zadrugarkin bivši više puta je isticao da živi u strahu, a ove pretnje samo su ga gurnule dublje u ambis. Ipak, Miljani to nije bilo dovoljno, te ga je nakon stravičnog govora i udarila, pa tek onda krenula ka vratima rijaliti spavaće sobe.

"Ljudi, hvala vam na svemu. Mnogo mi je teško, razumite me. Čim se malo oporavim od svega, snimam lavj gde ću sve detaljno da objasnim. Volim vas", poručila je ona putem društvene mreže Instagram, prvi put posle diskvalifikacije.

Pre toga obrisala je sve zajedničke fotografije sa Zolom sa profila.

foto: Isntagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track