Najnovije vesti

BALKAN BRUJI O TAJNOM RAČUNU POKOJNOG ŠABANA: Evo šta je sa 2 MILIONA € skrivenih u Nemačkoj i kome su PARE od nastupa išle direktno na račun!
Foto: Sonja Spasić, Dragana Udovičić

Prijatelj otkrio

BALKAN BRUJI O TAJNOM RAČUNU POKOJNOG ŠABANA: Evo šta je sa 2 MILIONA € skrivenih u Nemačkoj i kome su PARE od nastupa išle direktno na račun!

Stars

Ilda Šaulić, ćerka pokojnog pevača Šabana Šaulića, još shrvana tugom, tvrdi da pevač nije imao tajni račun u Nemačkoj.

 

"Neka puste nas i mog oca na miru. Nedavno sam rekla sve što sam imala reći",  rekla je Šabanova kći Ilda.

 

Pevač je navodno bogate napojnice koje je dobijao spremao na tajni bankovni račun. Tako je hteo da osigura starost i svojoj porodici bezbrižan život.

 

Cela regija bruji o tome da je reč o računu koji će Šabanova udovica Gordana moći otvoriti samo uz advokata. Pevaču bliski ljudi tvrde da su to izmišljotine.

 

Uvereni su da ne postoji nikakav skriveni račun, a to je potvrdio i Goran Jovanović, agent koji je brinuo o Šabanovoj karijeri, a sad je svojevrsni “glasnogovornik” porodice.

foto: westfalen-blatt.de, Pritnscreen/Glamur, Nemanja Nikolić

"Nema veze s istinom. Pa Šaban nije imao nikakav račun, a kamoli skriveni. Plaćanja za gaže i nastupe išli su na račun ženine firme, Gordana mu je bila zastupnik. Pa koliko bi trebalo da zaradi da uspe ‘da sakrije’ dva miliona evra", rekao je Jovanović.

foto: Sonja Spasić, Dragana Udovičić


 

Kurir.rs/24sata.hr/Foto Sonja Spasić/Dragana Udovičić

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...