DŽEJLA (17) JE MNOGIMA FAVORIT U ZG, ALI JOJ JE ZBOG TOGA TEŠKO: Takmičarka priznala šta je muči, pa otkrila svoje dalje PLANOVE!
Foto: Printscreen/Youtube

ISKRENA

DŽEJLA (17) JE MNOGIMA FAVORIT U ZG, ALI JOJ JE ZBOG TOGA TEŠKO: Takmičarka priznala šta je muči, pa otkrila svoje dalje PLANOVE!

Stars -

Džejla Ramović (17) je brzo postala omiljeni kandidat muzičkoj šoua, a posebno svojoj mentorki Mariji Šerifović.

Ona je progovorila o tome kako se bori sa kritikama i otkrila šta će raditi posle "Zvezda Granda".

foto: Printscreen

"Nije me ništa poljuljalo, moram da se naviknem na loše komentare, ja sam to šta više prihvatila. Mora da nije valjaloi čim je tako rečeno, ne zameram bilo kome. Ja sam takmičar, a oni žiri. Svaka kritika je dobra, jer se menjam", rekla je Džejla i opisala kakav je njen život kada se kamere ugase:

"Ista sam kao svaka druga deca u Goraždu, idem u školu, ja sam dete. Mlada sam i cilj mi je da završim ekonomsku školu, pa fakultet. Pronašla sam se u svemu tome. Uporedno sa muzikom, težim da završim fakultet, da bih bila menadžer sama sebi. Ne volim da razgovaram o daljoj budućnosti, neću da se nadam nečemu ako ne smatram da se to neće ostvariti, da se ne bih razočarala. Teško mi je što misle da ću biti pobednik, stresno mi je da čitam komentare. Nikad ne želim da se razočaram."

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Yt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track