Najnovije vesti

8 GODINA OD SMRTI DARKA RADOVANOVIĆA! Danas bi bio velika zvezda! Takav čovek, takav glas NIKAD SE NE ZABORAVLJA!
Foto: Damir Dervišagić

sećanje nikad se ne zaboravlja

8 GODINA OD SMRTI DARKA RADOVANOVIĆA! Danas bi bio velika zvezda! Takav čovek, takav glas NIKAD SE NE ZABORAVLJA!

Stars

Na današnji dan pre osam godina poginuo je pevač Darko Radovanović. On je stradao sa svojim menadžerom Acom Miloševićem u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Ostružnice. Na pevača i njegovog kolegu tada je "mercedesom" naleteo Đorđe Rančić (84) kada je preticao šleper i ušao u traku u kojoj se kretalo vozilo u kojem je bio pevač.

Radovanoviću su svi prognozirali fantastičnu karijeru, a da bi bilo tako, govore i njegove pesme koje se i danas slušaju i pevaju. Njegov glas se čuje svuda, šeruje se na društvenim mrežama, a mnogi njegovi prijatelji i saradnici nikada ne zaboravljaju da se sete trenutaka koje su proveli s njim. Da je bio voljen i od svojih kolega, govori i činjenica da je na njegovoj sahrani prisustvovalo skoro 5.000 ljudi, a Ivana Selakov, Slađa Vujičić,Aca Lukas, Seka Aleksić, Nikola Rokvić, Goca Tržan i mnogi drugi ne propuštaju nikad priliku da ga spomenu u javnosti.

Jedan od njegovih bliskih prijatelja bio je Aca Lukas.

- Ne mogu da verujem koliko vreme brzo prolazi. Darko je bio pošten i dobar dečko, sjajan muzičar i moj drug. Neopisiva je tragedija što je otišao prerano i što je prekinuta sasvim sigurno karijera koja bi bila blistava - kaže Lukas.

Ivana Selakov, s kojom je Darko snimio duet hit "Ako je do mene" i s kojom je bio prijatelj, ne prestaje da tuguje za njim.

- Takav čovek, prijatelj i kolega, takav glas koji je imao Darko nikad se ne zaboravlja. Često evociram uspomene na njega. On bi danas bio prava zvezda - rekla je Ivana za Kurir.

Saša Matić mu posvetio pesmu

foto: Promo

Jedan od onih koji Darka ne puštaju zaboravu jeste i Saša Matić. On je čak i pre dve godine na koncertu u Areni otpevao u duetu sa Ivanom Selakov pesmu "Ako je do mene" i sve podsetio na sjajnog pevača i njegovog velikog prijatelja. Tada je u publici bila i Darkova udovica Maja Radovanović.

Kurir.rs/ N. Mijušković/ Foto: Dragana Udovičić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...