ZADNJICA UMALO DOŠLA GLAVE STARLETI: Tamara Đurić bila KLINIČKI MRTVA zbog silikona, a onda se desilo se NEŠTO JOŠ UŽASNIJE!
Foto: Pritntscreen/Pink

Niko nije naučio na njenom primeru

ZADNJICA UMALO DOŠLA GLAVE STARLETI: Tamara Đurić bila KLINIČKI MRTVA zbog silikona, a onda se desilo se NEŠTO JOŠ UŽASNIJE!

Stars -

Tamara Đurić, starleta, pre tri godine preživela je pravu dramu kada zbog silikona u zadnjici. Đurićeva, koja je doživela kliničku smrt i umalo umrla, otkrila je da danas devojke preteruju kada ugrađuju silikone.

"Vidim da kod mladih nije bitno šta se radi, bitno je samo da se pretera. Devojke uglavnom preteraju u količlini silkona... dimenziji kod grudi, usana. Ja sam u jednom momentu preterala. Preterala sam usnama, to je tada bilo moderno, ja sam ih nakon toga izvadila, kao i grudi, ja sam ih smanjila", rekla je Tamara i dodala koliko se promenila od 2017.

"Od mog nemilog događaja, ja sam znatno promenila navike, sada se vodim treningom i zdravim život. Ja sam sa operacijama završila tada", jasna je Đurićeva, a onda je opisala kroz šta je prošla.

"Ja sam dobila sepsu pole operacije jer su pomešali dva materijala koja nisu smela da budu zajedno na tom mestu. Silikon je napravio rekaciju i desilo se to. Nakon toga što se meni dogodilo, tek tada je počela pomama za silikonskom zadnjicom. Devojke su želele silikonske zadnjice po cenu života. Apsolutno niko nije ništa naučio na mom primeru", objasnila je Tamara u jutarnjem programu Pinka.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track