Najnovije vesti

BOJANA RISTIVOJEVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O OTKAZU KOJI JE DALA POSLE 10 GODINA: Vodila je rijaliti, a sad otkriva GLAVNI RAZLOG što je otišla! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

OTVORENO

BOJANA RISTIVOJEVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O OTKAZU KOJI JE DALA POSLE 10 GODINA: Vodila je rijaliti, a sad otkriva GLAVNI RAZLOG što je otišla! (FOTO)

Stars

Bojana Ristivojević prvi put se oglasila povodom svog odlaska sa "Happy" televizije.

 

Voditeljka se preko društvenih mreža obratila pratiocima i napisala da oseća tu obavezu.

 

foto: Sonja Spasić

"Dragi moji, do sada nisam želela da pišem nikakva saopštenja u vezi sa mojim odlaskom sa TV "Hepi" i da se od mog otkaza pravi rijaliti, ali osećam obavezu da vam se i ovim putem obratim. Moje kolege i dojučerašnji poslodavci upoznati su sa razlozima prekida saradnje, ali su mi i dalje prijatelji, navijam za njih i radujem se svakom uspehu kuće u kojoj sam radila skoro deset godina", navela je Bojana i dodala:

 

"Jednostavno, došlo je vreme da se rastanemo! Posle pet sezona rijaliti programa shvatila sam da je bolje da izgubim posao nego sebe, što znači da razlog mog odlaska nisu pregovori s drugim televizijima, niti je bilo reči o tome. Cilj mi je da se odmorim i uživam sa porodicom, koju sam, zbog posla, često zanemarivala. A onda... u nove radne pobede! Hvala svim kolegama novinarima na razumevanju, hvala svima vama koji me pratite na društvenim mrežama, volite i svakodnevno pišete."

 

foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...