Najnovije vesti

BEZ DLAKE NA JEZIKU

JK, POZNATA SI I NA GROBLJU KOLIKO I NA GLAMUROZNIM DEŠAVANJIMA! Vedrana Rudan o monstruoznom napadu na Kurirovog reportera: Pljuvala je, psovala mrtvu majku, izazivala i na TUČU! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Stars

Jelena Karleuša fizički je napala, pljuvala i vređala našeg kolegu Vladimira Šporčića, koji ju je, vršeći radnu obavezu, slikao na javnom mestu. Zbog ovog incidenta on je podneo krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštu zbog ugrožavanja sigurnosti.

Vedrana Rudan i te kako je imala komentar ističući da, "ukoliko je neko javna osoba, onda je javna i na groblju".

foto: Printscreen

"Gospođa Karleuša se godinama trudila da postane javna osoba. Javna osoba je javna. Tu si! Pa ako si javna osoba, onda si javna osoba i na majčinom grobu. Javnoj osobi odgovara kada je snime ne nekom glamuroznom dešavanju, u lepoj haljini, a na grobu - m'rš tamo odakle si došao", rekla je u "Hit Tvitu" Vedrana bez dlake na jeziku. 

"Ako želiš biti javna osoba - onda si stalno javna.  Ako želiš da pođeš u manastir, onda pođi u manastir, pa te tamo niko neće snimati", dodala je ona. 

foto: Printscreen

Podsetimo, naš foto-reporter pevačicu je regularno fotografisao na javnom mestu, dok je obilazila grob svoje majke Divne Karleuše. Umesto da lepim tonom porazgovara s našim kolegom, ukoliko joj je to zasmetalo, ona je demonstrirala uličarsko ponašanje i pokazala svoje pravo lice.

Karleuša je svojim vozilom preprečila put autu u kojem je bila ekipa Kurira.

"Je*em li ti mrtvu mamu u pi*ku! Pi*ko jedna, pi*ko!" vikala je Karleuša na fotografa, koji je sedeo u automobilu, naginjući se kroz prozor, da bi ga zatim pljunula u lice.

"To ti je posao?! Lešinari! Ma, mamicu ti... M'rš", ponavljala je pevačica, a potom lupila šamar foto-reporteru.

"M'rš! Aj' napolje. Aj' da te prebijem kao pi*ku. 'Ajde da te prebijem kao pi*ku, bre!" pozivala ga je Jelena na tuču.

Kurir.rs/Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...