SVI DETALJI SUSRETA SA DAVIDOVOM MAJKOM! Karađorđe je pokupio sve ćerkine i unukine stvari iz kuće u Veterniku, ali jedno nije ni PIPNUO! Biljana je rekla svoje, a ovo je NJEGOVA STRANA PRIČE!
Foto: Printscreen

ništa nije propustio

SVI DETALJI SUSRETA SA DAVIDOVOM MAJKOM! Karađorđe je pokupio sve ćerkine i unukine stvari iz kuće u Veterniku, ali jedno nije ni PIPNUO! Biljana je rekla svoje, a ovo je NJEGOVA STRANA PRIČE!

Stars -

Karađorđe Subotić istakao je jednom prilikom kako je iz kuće u Veterniku gde živi Biljana, majka Davida Dragojevića, pokupio sve Aleksandrine stvari, kao i stvari njene ćerke Magdalene.

Zatim, on je javno istakao da je susret prošao mirno, kao i da je Biljana i te kako potresena čitavom situacijom.

"Susret je bio vrlo korektan, ja sam video da je Biljana bila potresena celokupnom situacijom. Takođe, celokupna porodica je pod negativnim utiskom zbog toga što je sve krenulo naopačke. Međutim, naš odnos je bio ljudski i dostojanstven, onakav kakav treba da bude. Ja sam preuzeo Aleksandrine i Magdalenine stvari koje su bile spakovane. Nameštaj nisam želeo da nosim, smatram da to treba da reše Aleksandra i David kad izađu. Biljana je spominjala Aleksandru u smislu da joj je krivo kao majci zašto je to krenulo u tom pravcu. Međutim, Biljana nije kreirala svađu između Aleksandre i Davida. Ona je bila na njihovoj strani sve vreme, a David je sam podlegao uticajima Ane Korać i Lepog Miće", izjavio je Karađorđe.

Takođe, on je rekao i da se njih dvoje nakon susreta više nisu čuli i da nema nikakvog razloga da ostanu u kontaktu. Otkrio je, pak, da se Biljana sada čuje sa majkom Ane Korać.

foto: Ana Paunković

Podsetimo, tokom prvog boravka Aleksandre Subotić u rijalitiju, temperamentnoj crnki je dete, Magdalenu, čuvala majka Davida Dragojevića, Biljana. Kada je David odlučio da se upusti u vezu sa Anom Korać, naišao je na osudu od strane Biljane. Međutim, nakon Aleksandrinog povratka u Belu kuću, Davidova majka je osudila njeno ponašanje i stala u odbranu svog sina. Između dve porodice i dalje je prilično turbulentno.

foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Kurir.rs/SrbijaDanas/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track