Najnovije vesti

DARKU LAZIĆU HITNO VADE BUBREG?! Pevač mora na još 2 operacije zbog KOMPLIKACIJA jer nije slušao savete lekara! Evo šta mu se dešava sa nogom
Foto: Ana Paunković

Ne oseća stopalo

DARKU LAZIĆU HITNO VADE BUBREG?! Pevač mora na još 2 operacije zbog KOMPLIKACIJA jer nije slušao savete lekara! Evo šta mu se dešava sa nogom

Stars

Darko Lazić uskoro mora na još dve operacije. Naime, navodno Laziću će lekari morati da odstrane jedan bubreg koji je zbog povreda koje je zadobio u stravičnoj saobraćajnoj nesreći prestao da funkcioniše.

 

"Posle nesreće jedan od dva bubrega ostao je disfunkcionalan, ali ga lekari tada nisu dirali misleći da mu neće smetati i da neće biti komplikacija. Međutim, taj bubreg sada izaziva dodatne probleme u Darkovom organizmu, tako da hitno mora da se odstrani!", objašnjava izvor, a prenose beogradski mediji pisanje Skandal.

foto: Printscreen Tv Prva

"To će takođe morati da operiše što pre, ali se on ponaša neodgovorno prema sebi. U posledne vreme Darko ne ide redovno na obavezne terapije i kontrole.

Njegovo stopalo još uvek nije zalečeno, iako su lekari bili ubeđeni da će se to regulisati".

 

"Darko uopšte ne oseća stopalo i ne može sa se osloni na njega. Da je slušao savete i instrukcije lekara, i da je išao na terapije i fizikalne vežbe, to bi sada već bilo rešeno. Međutim, on je sve radio suprotno, tako da će trpeti ozbiljne posledice", rekao je izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Skandal/Foto Ana Paunković 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...