Najnovije vesti

JELENA I IVAN ŽIVELI SU U CENTRU BEOGRADA 10 GODINA, PA DONELI VAŽNU ODLUKU: Poznati par se preselio u ovaj kraj, a ovo je GLAVNI RAZLOG!
Foto: Damir Dervišagić

GLUMAC OTVORIO DUŠU

JELENA I IVAN ŽIVELI SU U CENTRU BEOGRADA 10 GODINA, PA DONELI VAŽNU ODLUKU: Poznati par se preselio u ovaj kraj, a ovo je GLAVNI RAZLOG!

Stars

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljičić posle 10 godina su se preselili u naselje Šumice, a prethodno su živeli u centru Beograda. Sada je ovaj bračni par otkrio zbog čega su doneli tu odluku.

foto: Ana Paunković

"Bilo im je teško da napuste centar grada jer je to bilo njihovo uporište godinama. Poslovne obaveze su im bile olakšane jer je većina studija, pozorišta i koncertnih dvorana smeštena pri centru. Kada su prelomili da će da se sele, zajedno sa agentom su razgledali brojne kuće na različitim lokacijama. Jedini uslov im je bio da to bude prostrani dom u kojem bi imali dvorište, gde bi njihova naslednica mogla da se igra sa prijateljima", kaže izvor i dodaje da im se posebno dopalo što je tu i jedna beogradska gimanzija u koju će verovatno krenuti njihova ćerka Nina.

Ivan je prvi put otkrio zbog čega su se preselili u mirniji kraj grada.

"Pred Ninin polazak u školu prošle godine preselili smo se u mirniji kraj grada. Prvenstveno zbog nje. Ali smo dalje i često usmereni na centar Beograda, tamo su nam najbliži prijatelji i omiljena mesta.Beograd u poređenju sa drugim svetskim gradovima još uvek je divan za život, u kom god delu grada da ste. Između ostalog, jer se može prepešačiti", poručio je Ivan.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...