3 PUTA JE BILA MLADA, A SADA OTKRILA DA LI ĆE PONOVO DA SE UDA: Nataša Bekvalac nikad nije bila srećnija, a EVO šta kaže o onom PRAVOM!
Foto: Printksirn

prošla pakao

3 PUTA JE BILA MLADA, A SADA OTKRILA DA LI ĆE PONOVO DA SE UDA: Nataša Bekvalac nikad nije bila srećnija, a EVO šta kaže o onom PRAVOM!

Stars -

Nataša Bekvalac otkrila je da je snagu posle porodičnog nasilja pronašla u ljubavi prema bližnjima.

Pevačica se oseća ispunjeno i srećno, ali trebalo je pregurati težak period, kako je sama istakla.

"Moj savet svim ženama koje u životu naiđu na tako velike prepreke je da pronađu snagu u ljubavi prema svojoj deci, svom poslu i ljudima koji ih vole. Ništa nije teško kada znate zbog čega ili zbog koga živite. Ružne stvari su za mene davna prošlost, sada se osećam zaista srećno i čini mi se da nikad nisam imala ovoliko energije", rekla je Nataša.

foto: Damir Dervišagić

Luki Lazukiću je sud ove godine zbog nanošenja telesnih povreda svojoj supruzi izrekao kaznu od osam meseci zatvora, odnosno tri godine uslovno.

Što se tiče muškarca koji bi morao da se pojavi u njenom životu da bi ponovo stala pred oltar, Bekvalčeva ne smatra da takav više postoji.

"Mislim da takav ne postoji. Iako su me mediji u poslednje vreme povezivali sa muškarcima koje nikada nisam ni videla ni upoznala, kao i sa kolegama pored kojih sednem na javnim događajima, u mom životu već duže vreme ne postoji nijedan muškarac i srećna sam zbog toga. Jednostavno, nije mi potreban", zaključila je Nataša.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track