GODINU DANA BOLUJE OD PORODIČNE DRAME! Potresno priznanje Nataše Bekvalac: Smogla snage pa rekla SVE!
Foto: Printscreen Tv Prva

samo gura

GODINU DANA BOLUJE OD PORODIČNE DRAME! Potresno priznanje Nataše Bekvalac: Smogla snage pa rekla SVE!

Stars -

Nataša Bekvalac kaže da se sada, malo više od godinu dana nakon porodične drame, oseća dobro. Kako ističe, "samo gura" i to sa osmehom na licu, jer je takva. Ipak, iako važi za ženu koja se "uvek izdigne iz pepela i nastavi dalje", ona želi da joj je ipak malo lakše u životu.

"Kažu da sam žena koja se uvek izdigne iz pepela i nastavi dalje, ali volela bih da nije tako. Želela bih da mi je lakše. Ipak, guram i moram da imam osmeh na licu, takva sam ja", rekla je Bekvalčeva.

Podsetimo, Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je Luku Lazukića na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog porodičnog nasilja bivšom suprugom, pevačicom Natašom Bekvalac u aprilu prošle godine.

Trenutno, Nataša radi punom parom, ali njene devojčice su joj svakako prioritet.

"Uvek kada snimam spotove to traje dugo, a ovaj novi je bio veoma zahtevan jer smo snimali na nekoliko lokacija. Posle snimanja bila sam toliko umorna da nisam znala gde se nalazim. Bila sam naduvena od šminke, a od dece koja me bude rano ujutru nisam mogla ni dva sata da spavam. Međutim, to su moje princeze i za njih bih sve uradila", rekla je ona.

"Za Katju i Hanu spremna sam sve da uradim, kao i svaka majka za svoju decu i njima sam napravila pravi mali raj u Čeneju. Dok sam ja živa, trudiću se da ih uvek zaštitim i da žive kao princeze. Kao i svaki normalan roditelj, borim se za njih i pokušavam da im obezbedim najbolji i najkvalitetniji život", ispričala je Nataša i dodala da ona može uvek da izađe jer ima ko da joj čuva decu.

"Kada nastupam i radim, uvek ima ko da mi čuva decu, sada su mi ćerke sa mamom i dadiljom", zaključila je pevačica, viđena na jednom prestoničkom događaju.

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track