LAZIĆ NIJE ČEKAO! ODMAH JAVIO BIVŠOJ ŽENI ZA PRINOVU: Oglasila se ANA SEVIĆ, evo šta je poručila Marini i Darku! NAJEŽIĆETE SE!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Printscreen Instagram

čestitka

LAZIĆ NIJE ČEKAO! ODMAH JAVIO BIVŠOJ ŽENI ZA PRINOVU: Oglasila se ANA SEVIĆ, evo šta je poručila Marini i Darku! NAJEŽIĆETE SE!

Stars -

Darko Lazić i Marina Gagić u ranim jutarnjim časovima dobili su sina Andreja, a pevač se odmah pohvalio na društvenim mrežama. Međutim, sve je interesovala i reakcija pevačeve bivše žene, Ane Sević.

Kako je Sevićeva sama izjavila, Darko joj je odmah po rođenju deteta javio i podelio sa njom radosne vesti.

"Javio mi je odmah i naravno da sam mu čestitala i poželela sve najlepše! Da im je živ i zdrav", rekla je Ana.

Podsetimo, iako se danima spekulisalo, o nimalo prijatnim razlozima razvoda Ane i Darka, njih dvoje su prema svemu sudeći ostali dobri prijatelji, a svakako ćerka Lorena će uvek biti ono što ih spaja. U jednom intervjuu Darko je izjavio da je Marina totalno drugačija od Sevićeve, i da kada on jednom stavi tačku, tu više nema povratka, misleći na eventualno pomirenje sa bivšom ženom.

foto: Printscreen Instagram

A kako praksa nalaže, srećni tata je proslavio rođenjenje sina u dobrom raspoloženju, a prijatelji i rodbina su mu pocepali majicu i košulje, po srpskim običajima.

foto: Pritnscreen Facebook

Kurir.rs, Pink / Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track