Najnovije vesti

LUNA IZ ZADRUGE IZLAZI BOGATIJA ZA 120.000 €! Otkriveni detalji posebnog ugovora koji je sklopila s produkcijom: A evo gde planira DA PUKNE SVE!
Foto: Damir Dervišagić

Stars priča nedelje

LUNA IZ ZADRUGE IZLAZI BOGATIJA ZA 120.000 €! Otkriveni detalji posebnog ugovora koji je sklopila s produkcijom: A evo gde planira DA PUKNE SVE!

Stars

Luna Ðogani napustiće "Zadrugu" sa 120.000 zarađenih evra, budući da je njen nedeljni honorar iznosio 3.000, a produkcija nije mogla da joj izriče novčane kazne.

Ova suma svakako će biti dovoljna da modna blogerka ostvari svoj san i postane pevačica, jer će od dobijenih para moći da napravi sasvim solidan start na muzičkoj sceni, ali i da pomogne svojoj porodici finansijski, o čemu je takođe govorila. Sve to ne bi bilo moguće da na vreme nije razmišljala o budućnosti.

Po završetku prve sezone Luna je od produkcije naplatila, umesto 40.000, samo 16.000 evra. Ostatak od 24.000 nije joj dat jer je često dobijala kazne, pa su morali da joj oduzmu od honorara. Zato je pred ulazak u drugu sezonu odlučila da napravi poseban ugovor s televizijom Pink u kojem će osigurati svoj interes. Osim para, ona je imala i druge benefite u odnosu na ostale takmičare. Imala je pravo da jednom nedeljno razgovara sa svojim psihijatrom, češće sa svojom porodicom i da je niko ne vređa na osnovu nacionalne pripadnosti.

Posebno je zanimljivo i to da je od produkcije tražila da joj jednom nedeljno dolazi frizer, jer je u prošloj sezoni dobila nebrojeno kritika na račun izgleda kose, pa je ovaj put želela to da izbegne.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Ivan Ercegorčević/Foto: Damir Dervišagić

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...