Najnovije vesti

SAŠA PLAĆA MARIJI DŽAK EVRA DA PRAVI FRKU U ZG: Kad čujete koliko je direktor Granda za nju izdvojio ZAVRTEĆE vam se u glavi! Šerifovićeva PUNA KAO BROD!
Foto: Printscreen

Ekskluzivno

SAŠA PLAĆA MARIJI DŽAK EVRA DA PRAVI FRKU U ZG: Kad čujete koliko je direktor Granda za nju izdvojio ZAVRTEĆE vam se u glavi! Šerifovićeva PUNA KAO BROD!

Stars

Marija Šerifović će, kao što je Saša Popović i najavio, ostati u žiriju "Zvezda Granda", a kako Kurir saznaje, direktor moćne produkcijske kuće za njenu vernost moraće da izdvoji 150.000 evra u narednoj sezoni.

Nije nikakva tajna da su sudije u najgledanijem muzičkom takmičenju plaćene za taj posao. Ranije se u medijima navodila suma u slučaju Jelene Karleuše, koja je iznosila neverovatnih 400.000 evra, ali su tu informaciju kasnije demantovali iz "Granda". Ipak, većina članova može se pohvaliti time da od Popovića dobija sasvim pristojan novac.

foto: Nemanja Nikolić

Ako se uzme u obzir da sezona traje skoro godinu dana, odnosno ima preko 40 emisija, a svi u žiriju kao mentori imaju svoje kandidate, s kojima rade cele nedelje, onda je sasvim očekivano da po emisiji zarade nekoliko hiljada evra. Takav stav je imala i Šerifovićeva, pa je to saopštila Popoviću.

foto: Dragana Udovičić

- Marija se dugo dvoumila da li da učestvuje u narednoj sezoni. Ipak, na kraju je rešila da ostane, ali ne po svaku cenu. Kada ju je Saša pitao: "Marija, ostaje li isto i za sledeću godinu, bićeš s nama, je l' tako?", ona mu je rekla da ne zna, jer je toza nju previše energije, koju ipak želi da usmeri na svoju karijeru. Onda je Popović rekao da je svakako odlučio da članove žirija u sledećoj sezoni više plati, jer su postigli odličnu gledanost, a Marija mu je dobacila: "E, pa kad imaš tolike pare za jahtu, imaš i 150.000 evra za mene" - otkriva naš izvor blizak Šerifovićevoj.

Posle nekoliko dana, kada su ponovo zvanično razgovarali na ovu temu, direktor "Granda" i pevačica saglasili su se o svim detaljima, pa i o novcu.

foto: Red Communications

- Saša je sam rekao Mariji iznos, i to isti onaj koji je i ona tražila. Očigledno da on smatra da Marija toliko zaslužuje, što je i dokazala time što je njena kandidatkinja Džejla Ramović pobedila u poslednjoj sezoni. Sigurno je da to za Sašu nije mnogo čim je bez razmišljanja pristao na Marijin uslov - ističe naš sagovornik.

foto: Printscreen

Podsetimo, Kurir je prvi objavio da je Popović kupio brod kojim će krstariti po Hrvatskom primorju. On je to i potvrdio za naš list, rekavši da je za plovilo dao 250.000 evra. Verovatno da je i Marija na konto toga smatrala da ima puno pravo da za svoj rad traži više keša. Pozvali smo pevačicu i Popovića, ali se oni nisu javljali na telefon.

Radi za dž Karleuša ne uzima pare od Saše

Osim Marije, honorare od Saše Popovića za žiriranje dobijaju i Dragan Stojković Bosanac, Viki Miljković, Đorđe David, Snežana Đurišić, Ana Bekuta, ali nije poznato koliko ko od njih zarađuje. Jedina koja za svoj posao ne dobija ni dinar jeste Jelena Karleuša.

foto: Promo

Ona je sa oduševljenjem prihvatila poziv da bude u žiriju ZG pre nekoliko godina, rekavši da joj je cilj da napravi najgledaniji program, a ne da od toga finansijski profitira. Ipak, Saša joj daje deo novca kojim ona pokriva sve troškove svog stajlinga.

Kurir.rs / Ivan Ercegovčević/ foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...