MILJANA ZVALA ZOLU! HOĆE DA ISKOČI IZ ROĐENE KOŽE! Zahvalila se Bogu što je SKINULA BEDU S VRATA pa hitno otišla KOD LEKARA zbog ovoga! DRAMA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

HAOS

MILJANA ZVALA ZOLU! HOĆE DA ISKOČI IZ ROĐENE KOŽE! Zahvalila se Bogu što je SKINULA BEDU S VRATA pa hitno otišla KOD LEKARA zbog ovoga! DRAMA! (FOTO)

Stars -

Miljana Kulić nedavno je rešila da se, poput brojnih koleginica iz rijalitija, oproba u muzičkim vodama. Kako bi se razlikovala od drugih, prvi nastup odlučila je da održi putem društvenih mreža, međutim zbog zdravstvenih problema ipak je odložila zabavu.

"Dragi moji, sve je spremno za koncert, ali nažalost moram da odložim. Zatvoprilo mi se desno oko i boli me i moram hitno kod lekara", poručila je ona putem Instagrama.

foto: Instagram screenshot

Međutim, umesto da zabrinute fanove kasnije izvesti o svom stanju, ona je iznova šokirala sve priznanjem da se čula sa svojim bivšim dečkom Zolom.

"Ljudi, ovaj di-džej laže kao pas! Zvala sam ga da mu kažem da mu šaljem sutra njegove stvari, odnosno stvari koje sam ja kupila. On i dalje pravi žrtvu od sebe", počela je Miljana, ističući kako joj još uvek nije vratio novac koji joj je ostao dužan.

Ona mu je svojevremeno pretaila ne bi li joj vratio novac, a sada je izgleda u potpunosti digla ruke od svega, pa se i Bogu zahvalila što je "skinula bedu s vrata".

"Ja sam opet htela da ispadnem čovek, jer sam zahvalna Bogu što sam skinula bedu s vrata. Daleko mu lepa kuća, a posle ovog bezobrazluka i laži stvari ću pokloniti u humanitarne svrhe... Hrani psa da te ujede!" poručila je temperamentna Miksi, optužujući bivšeg dečka za korišćenje lakih droga.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja