BILO MI JE ČISTIJE U ZATVORU NEGO U ZADRUZI! Nasilnik Miki počeo sa izdržavanjem kazne: Sme da izlazi iz kuće na SAT VREMENA, a evo kako planira to da PRODUŽI!
Foto: Damir Dervišagić

šok

BILO MI JE ČISTIJE U ZATVORU NEGO U ZADRUZI! Nasilnik Miki počeo sa izdržavanjem kazne: Sme da izlazi iz kuće na SAT VREMENA, a evo kako planira to da PRODUŽI!

Stars -

Miki Đuričić popio je diskvalifikaciju iz "Zadruge 2" zbog agresivnog ponašanja. Udarci štakom i šamar odveli su ga pravo u policiju, gde je zaradio kućni pritvor od godinu dana. Kako jedan njegov porijatelj ističe, za sada sme da izlazi na po sat vremena, ali već ima u planu kako da to produži.

foto: Printscreen

Kazna izdržavanja kućnog zatvora na snazi je od prošle srede u Kupinovu.

foto: Printscreen

Oni koji su posetili pčelara nisu krili njegove nade da mu Suzana dođe kući kada napusti rijaliti imanje u Šimanovcima.

"Išao sam da ga posetim onog dana kada je iz zatvora došao u Kupinovo. Rekao mi je da mu je u zatvorskoj ćeliji bilo čistije nego u Zadruzi. Poverio mi se da očekuje da će Suzana kada izađe iz Zadruge pravo doći kod njega kući", kaže prijatelj Đuričića pa naglašava:

"Mnogo se razočarao u nju, žao mu je što je sve to uradio, ali šta će, nazad ne može."

Đuričić je, inače, sada zaokupljen potragom za poslom. Kako se navodi, ukoliko nađe posao, mogao bi da bude van kuće i duže od sat vremena, koliko mu je dozvoljeno.

"Pregovara sada da nađe neko zaposlenje i to mu je sada prioritet. Za sada ima pravo da sat vremena bude van kuće, a ako bude našao neko stalno zaposlenje, onda bi dobio puno radno vreme, šest ili osam sati odsustvo iz kuće…" kaže prijatelj.

foto: Printscreen/TV Pink

Kurir.rs/Star/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track