VIKI JE PAZARILA 3 STANA NA LUKS LOKACIJI U SRPSKOJ PRESTONICI! A to joj je poslednje na listi prioriteta! NIŠTA OD SELIDBE!?
Foto: Ana Paunković

otkrila

VIKI JE PAZARILA 3 STANA NA LUKS LOKACIJI U SRPSKOJ PRESTONICI! A to joj je poslednje na listi prioriteta! NIŠTA OD SELIDBE!?

Stars -

Viki Miljković kupila je tri stana u elitnom naselju u Beogradu, i nije krila da je sve u čemu sada uživa stekla sama. Inače, pevačica već godinama živi na Bežanijskoj kosi sa suprigom Draganom Taškovićem Tašketom i sinom Andrejem. Međutim, kako stvari stoje, selidba joj je još uvek na poslednjem mestu na listi prioriteta. U planu joj je da to reši na jesen.

"Ne mogu sve odjednom. Do sada sam se bavila kandidatima, pa ću albumom, a onda selidba. Ja sam perfekcionista u svemu i ne mogu sve odjednom. Iako radim nekoliko stvari istovremeno, uvek mi je fokus na jednoj obavezi", rekla je Viki.

Posle "Zvezda Granda", ono što joj je najpotrebnije je odmor.

"Sledeća sezona počinje za dva meseca, treba nam malo odmora. Leto će mi biti malo radno, malo paradno. Neću da idem odmah na odmor kako sam navikla. Zadržaću se u Beogradu zbog nekih drugih obaveza. Kreće letnja turneja, pa ću krajem avgusta na odmor. Sada su prioritet moje nove pesme i završavanje novog albuma. Verovatno ćemo se na jesen preseliti", zaključila je pevačica.

Svakako, iza nje je sezona puna žestokih svađa sa ostalim članovima žirija.

"Mislili smo da će biti ko živ, ko mrtav, ali za divno čudo sve se završilo okej. Svi govorimo sa svima i svi smo u redu."

Na pitanje ko ju je od članova žirija najviše nervirao u ovoj sezoni, kaže:

"Ova sezona je drugačije koncipirana. Nije stvar u tome bila ko nas nervira od članova žirija ili ne. Ja sam svoje živce najviše potrošila na kandidate, na borbu, da oni prođu dalje, da oni opstanu i da daju svoj maksimum."

foto: Dragan Kadić

Mnogi kažu da se od svih mentora Viki najviše potrudila oko kandidata, te ih je vodila na bazen, na čuveni kotlić...

"Nije sve samo rad, rad i rad. Moramo malo da ih opustimo psihički... Dosta smo radili na njihovom samopouzdanju, na njihovom stavu, i ponosna sam na to", ističe pevačica.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Blic/Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track