Najnovije vesti

Život piše romane

SRPSKA MANEKENKA SKOČILA S MOSTA ZBOG LJUBAVI, UPALA U VRELU VODU, OTPALA JOJ SVA KOSA: A onda je upoznala ovog slavnog FUDBALERA i njen život postaje holivudska bajka (VIDEO)

Stars

Manekenka Jovana Švonja, važi za jednu od najlepših Srpkinja, živi na visokoj nozi, a sada je udata za popularnog fudbalera Filipa Đorđevića. Ali njen životni put nije bio bez trnja. 

foto: Instagram

Naime, 2010. godine mediji su brujali da je manekenka pokušala da sebi oduzme život skočivši sa mosta Duga u Novom Sadu, a razlog je bila svađa sa tadašnjim dečkom. Ona je to kasnije demantovala rekavši da je u pitanju nezgoda, a ne namerni postupak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yours imperfections are marks of authenticity... And that is the beauty of you. #filterless

Објава коју дели Jovana Djordjevic (@callmelolita) дана

Dve godine nakon toga je sa drugom išla na izvor termalne vode kod Sremske Mitrovice. Pošto je bila neoprezna, okliznula se i upala u vrelo u kojem je temperatura vode bila 90 stepeni. Drug ju je brzo izvukao, ali ipak joj je oštećeno 50 odsto kože i opala joj je kosa. Tri nedelje je provela u Kliničkom centru u Novom Sadu nakon čega se uspešno oporavila.

U aprilu 2014. godine je započela vezu sa tri godine starijim fudbalerom Filipom Đorđevićem. Nakon tri meseca su se verili, a 10. novembra su se venčali. Građansko venčanje je održano u beogradskom restoranu, a ubrzo je sa suprugom otišla u Rim pošto on nastupa za rimski fudbalski klub Lacio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meow 😽💦

Објава коју дели Jovana Djordjevic (@callmelolita) дана

 Kurir.rs/Foto Printscreen/Instagram 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...