KARLEUŠA NE SME DA POKAŽE KAKO STVARNO IZGLEDA! Noge izdužuje fotošopom, o tenu i da ne pričamo... a tek da čujete kako krije PODVALJAK! Više ne zna šta će SA SOBOM!
Foto: Instagram screenshot

bruka

KARLEUŠA NE SME DA POKAŽE KAKO STVARNO IZGLEDA! Noge izdužuje fotošopom, o tenu i da ne pričamo... a tek da čujete kako krije PODVALJAK! Više ne zna šta će SA SOBOM!

Stars -

Jelena Karleuša otputovala je na odmor u Tursku sa ćerkama Atinom i Nikom, tetkom Danijelom i menadžerom Zoranom Birtaševićem, ali i ovog puta bez glave porodice Duška Tošića.

foto: Instagram screenshot

Iako uporno pokušava da dokaže kako je s njenim brakom sve u redu, pevačica ni pre letovanja nije objavila zajedničku sliku sa svojim još uvek zvaničnim suprugom.

Njega, inače, ni sada na moru nema ni na vidiku.

Dok se ona samo slika i pozira, ali pre svega fotošopira, pa takve sređene slike objavljuje na Instagramu, Tošić izostaje iz svih zajedničkih aktivnosti s njihovom decom.

Bračni par uživa svako za svoj groš, pa dok Karleuša kači slike na kojima je gotovo gola, fudbaler je u Kini sa svojim saigračima i prijateljima.

foto: Printskrin/Instagram

Jelena se slikala u preskupim kombinacijama, a između ostalog i u oskudnom kupaćem kostimu, kojim je otkrila skoro sve. Zatim je usledila raskošna haljina od tila, a onda i preskupi jednodelni kupaći kostim. Sve bi to bilo lepo da pevačica bezbroj puta nije viđena pri dolasku na snimanje "Zvezda Granda", kada joj je uslikan podvaljak, noge koje nisu tako dugačke i zategnute kao na Instagramu, kao i ten, koji svakako nije poput ogledala.

Dok se Atina i Nika sunčaju, kupaju, gledaju ples, uživaju u kolačima, čini se da njihova majka najviše vremena provodi pozirajući u izazovnim kombinacijama.

Javna je tajna da Jelena nema izvajano telo kakvo pokazuje na Instagramu, već da fotografije maksimalno provlači kroz razne filtere i tako fanovima odaje lažnu sliku sebe. Ipak, ima onih koji joj se dive, ali ima i onih koji primećuju da mala od velikog skandala ne zna ništa drugo da radi osim da se slika.

"Žena umetnica i na odmoru stvara" jedan je od komentara, što je druge zgranulo.

"Volela bih da znam šta je ovde stvorila? Ako biste bili ljubazni da mi objasnite", ironično je pitala jedna obožavateljka ispod slike na kojoj JK pozira u roze haljini.

"Ova ne zna više šta će sa sobom", konstatovao je drugi pratilac.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/N.M/Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja