POPIO PA JE SRAMNO SPOPAO! OSTALA JE BEZ GLASA KAD JU JE ZGRABIO ZA NOGU! Rada Manojlović na meti manijaka: A tek da čujete šta je tražio da JOJ RADI! SKANDALČINA!
Foto: Dragana Udovičić

Jedva se IŠČUPALA

POPIO PA JE SRAMNO SPOPAO! OSTALA JE BEZ GLASA KAD JU JE ZGRABIO ZA NOGU! Rada Manojlović na meti manijaka: A tek da čujete šta je tražio da JOJ RADI! SKANDALČINA!

Stars -

Rada Manojlović na najskorije održanom nastupu u srpskoj prestonici doživela je veliku neprijatnost kada ju je, kako se navodi, spopao fan koji je bio pod utiskom čašice više. Pevačica je pokušala da "na finjaka" izbegne skandal, ali su je na kraju čuvala dva čoveka iz obezbeđenja, za svaki slučaj.

"Kao i uvek kada nastupa, Rada je na binu izašla baš raspoložena i spremna da satima peva i napravi ludu žurku. Čim je počela da igra i da vrcka, muškarcima su pale vilice, jer joj je haljina bila baš kratka. To je najviše obradovalo grupu momaka koji su se našli u separeu na metar do bine. Nisu mogli da skinu pogled sa nje, ali niko nije ni slutio da će bilo ko preći granicu i naskočiti na Radu", rekao je izvor pa naveo da se jedan od momaka brzo izdvojio, a onda je u nekoliko navrata pokušao da je uhvati i poljubi u ruku.

"Veče je odmicalo, momci su popili malo više i tada je jedan od njih izašao iz separea i došao do bine. Rada ga u prvom momentu nije primetila, pa se on potrudio da privuče njenu pažnju tako što joj je poklonio cveće. Ona se na cveću zahvalila i nastavila da peva, što je njega iznerviralo, pa ju je malo jače stegao za ruku. Pošto je bila na bini, pokušala je da iskulira i da ne pravi problem, nasmejala se i udaljila od njega", pričao je dalje izvor, a zatim i otkrio da je napad koji je usledio šokirao sve koji su se našli na splavu.

"Rada je i sama primetila da je momak dosta popio i da je navalentan. Nije želela neprijatnu situaciju i pomerila se ka sredini bine kako ne bi mogao da je dohvati i kako je ponovo ne bi povukao za ruku ili uznemiravao. Sve vreme se smejala, bila vesela, nije želela da pravi frku zbog pijanog gosta kojem se dopada, ali njemu se njeno kuliranje nimalo nije dopalo, pa je rešio da joj stavi do znanja da ne planira da odustane", nastavio je izvor, pa detaljno opisao skandalozni napad na pevačicu.

"U trenutku kada je počela pesmu, gost je prišao i iz sve snage je povukao za nogu. Toliko jako ju je povukao, da je istog trenutka prekinula sa pevanjem i spustila se na kolena kako ne bi pala. Na licu joj se videlo da se uplašila, ali je pokušala da oslobodi nogu i odgurne ga tako da ne napravi skandal. Zahtevao je da ga sasluša i rekao joj je da bi da joj poliže ri*icu. Ona ga je zamolila da se pomeri i da se sabere. Rekla je da će sa njim popričati kada završi nastup kako bi ga otkačila. Čim je uspela da ga odvoji od sebe, muzičara je zamolila da dozove obezbeđenje. Do kraja večeri su pored bine stajala dva momka iz obezbeđenja, a splav je i napustila u njihovoj pratnji", zaključio je izvor.

Kurir.rs/Alo/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track