BAKINE SUZE NISU GA NI TAKLE: Hakovani jutjuber ostao je bez 5.000 € mesečno, ridao je kao malo dete PRED CELOM SRBIJOM, a onda je Veljko Kuzmančević LUPIO ŠAKOM O STO (FOTO)
Foto: screenshot

OŠTRO

BAKINE SUZE NISU GA NI TAKLE: Hakovani jutjuber ostao je bez 5.000 € mesečno, ridao je kao malo dete PRED CELOM SRBIJOM, a onda je Veljko Kuzmančević LUPIO ŠAKOM O STO (FOTO)

Stars -

Veljko Kuzmančević oglasio se povodom dramatičnog snimka Bake Praseta, ističući koliko mu je to sve zasmetalo. Muzičar je u objavi na Fejsbuku poručio da mu je dosta svega, te da ne razume kako i zašto "dranje, nemaštovitost i kretenizmi zavređuju toliku pažnju javnosti".

"Da su ovo neki mladi ljudi koji mogu nešto pametno i normalno da kažu, da imaju bilo kakvu ideju i da je promovišu na jutjubu, ja bih mogao da razumem... ali dranje, nemaštovitost i kretenizmi da zavređuju toliku pažnju javnosti ja ne razumem. Mesecima sprdnja o Babi Prasetu i tati svešteniku stvarno je previše", napisao je on.

foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, jedan od najpopularijih srpskih influensera, Baka Prase, ostao je bez Instagram naloga na kome je imao više od 600.000 pratilaca i koji mu je donosio veliku zaradu. Međutim, njegova drama je tu tek počela. Naime, pošto mu je hakovan zvaničan nalog, otvorio novi Instagram profil na kom je u rekordnom roku prikupio čak 100.000 pratilaca. Ipak, i drugi profil mu je ugašen, te je popularni Baka odlučio da otvori i treći nalog pod imenom "Baka vepar", na kome trenutno ima oko 13.000 pratilaca.

Inače, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, godišnje od Jutjuba zaradi više od 50.000 evra, što je na mesečnom nivou oko 4.000 evra. On je rekorder kad su domaći influenseri u pitanju, a na svom kanalu ima 1.200.000 pratilaca. Kad je u pitanju Instagram, svota je malo niža, ali izuzetno dobra. Baka takođe zarađuje i od pojavljivanja na događajima, promocijama, te u većim reklamnim kampanjama.

foto: Printscreen Youtube/Baka Prase

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track