OSTAO BEZ 5.000 € MESEČNO, 2 PUTA MU HAKOVAN INSTAGRAM, RIDAO PRED CELOM NACIJOM! Baka PRASE više nije PRASE! Povukao novi potez o KOME BRUJI SRBIJA!  (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

Pukao mu film

OSTAO BEZ 5.000 € MESEČNO, 2 PUTA MU HAKOVAN INSTAGRAM, RIDAO PRED CELOM NACIJOM! Baka PRASE više nije PRASE! Povukao novi potez o KOME BRUJI SRBIJA! (FOTO)

Pop kultura -

Baka Prase, jedan od najpopularijih srpskih influensera, ostao je bez Instagram naloga na kome je imao više od 600.000 pratilaca i koji mu je donosio veliku zaradu, ali tu je njegova drama tek počela.

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pošto mu je hakovan zvaničan nalog, otvorio novi Instagram profil na kome je u rekordnom roku prikupio čak 100.000 pratilaca.

Međutim, i drugi profil mu je ugašen, te je popularni Jutjuber odlučio da otvori i treći nalog pod imenom "Baka vepar", na kome trenutno ima oko 13.000 pratilaca.

"Vraćam se jači nego ikad", poručio je on.

foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Bogdan godišnje od Jutjuba zaradi više od 50.000 evra, što je na mesečnom nivou oko 4.000 evra. On je rekorder kad su domaći influenseri u pitanju, a na svom kanalu ima 1.200.000 pratilaca. Kad je u pitanju Instagram, svota je malo niža, ali izuzetno dobra. Baka Prase zarađuje i od pojavljivanja na događajima, promocijama, te u većim reklamnim kampanjama.

foto: Printskrin

"Krivo mi je, ali se ne opterećujem time. To nije neka zarada za mene, imam sponzore. Krivo mi je zato što su mi ugasili i drugi profil koji je za dan skupio 100.000 pratilaca a koji sam hteo da, kada mi vrate moj nalog, poklonim u humanitarne svrhe", rekao je za Kurir Baka Prase.

foto: Printscreen Youtube/Baka Prase

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja