Najnovije vesti

ZA NJOM JE 36 SATI TRAGALA CELA SRBIJA! Slagala da su je oteli i SILOVALI, sačekala je teška KAZNA, brzo se zaljubila se u KOŠARKAŠA, a onda opet nestala! Evo kako danas izgleda (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Skandal majstor

ZA NJOM JE 36 SATI TRAGALA CELA SRBIJA! Slagala da su je oteli i SILOVALI, sačekala je teška KAZNA, brzo se zaljubila se u KOŠARKAŠA, a onda opet nestala! Evo kako danas izgleda (FOTO)

Stars

Manekenka Mina Milenković svima je poznata po skandalu kada je izmislila da je oteta i fizički zlostavljanja, zbog čega je bila osuđena na 100 sati društveno korisnog rada.

Mina je u javnosti postala poznata zahvaljujući spotu pevača Saše Kovačevića, a kasnije je počela da se pojavljuje na mnogim revijama.

Ipak najveću pažnju medija, manekenka je privukla 2013. godine kada je izbio haos zbog lažnog prijavljivanja fizičkog napastvovanja, a kasnije se ispostavilo da je Mina sve izmislila da bi privukla pažnju bivšeg dečka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Објава коју дели Mina Milutinovic (@minamilutinovic) дана

Naime, Mina se posvađala sa tadašnjim dečkom Aleksandrom Ćosićem, i naprasno odlučila da lažira svoju otmicu kako bi privolela bivšeg dečka da joj se vrati. Potraga za njom je trajala 39 sati, a kada se izgubljena manekenka bosa i raščupana pojavila u Resniku, policiji je malo trebalo da shvati da je otmicu izrežirala upravo sama Mina.

Nakon što ju je policija odvela u Urgentni, Mina je rekla da su je dva muškarca otela i zlostavljala, ali nije mogla da ih opiše. Ginekološkim pregledom je utvrđeno da njene tvrdnje nisu tačne, posle čega je priznala da je sve izmislila.

Ona je zatim osuđena na društveno korisni rad jer je tražila nagodbu, a u suprotnom pretila joj je kazna od jedne godine zatvora.

foto: Instagram

Do pre nekog vremena Mina je kačila fotografije iz Italije, na kojima se videlo da je našla novog dečka sa kojim uživa u ljubavi. Duže vreme je bila u srećnoj vezi što je pokazivala na društvenoj mreži Instagram, međutim nedavno je donela odluku da izbriše svoj nalog.

Nije poznato zbog čega se manekenka odlučila na ovakav potez s obzirom da je imala dosta pratilaca.

Međutim sada je njena drugarica, takođe manekenka, Mina Milutinović - inače verenica srpskog košarkaša Nemanje Nedovića, objavila fotografiju na kojoj uživa sa Milenkovićevom i otkrila kako ona danas izgleda.

Kurir.rs/Foto Damir Derivšagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...