BILA JE GRANDOVA BALERINA, UŠLA U FARMU, PA DOBILA  DRŽAVNI POSAO! Dragana je uletela u LJUBAVNI TROUGAO sa poznatim parom, a danas je udata i evo šta radi (FOTO)
Foto: Printscreen

Potpuno nestala

BILA JE GRANDOVA BALERINA, UŠLA U FARMU, PA DOBILA DRŽAVNI POSAO! Dragana je uletela u LJUBAVNI TROUGAO sa poznatim parom, a danas je udata i evo šta radi (FOTO)

Stars -

Dragana Milošević, nekadašnja učesnica rijaliti programa "Farma" i bivša devojka pevača Nemanje Stevanovića, potpuno se povukla iz javnosti.

foto: Damir Dervišagić

Naime, Dragana je na "Farmu" ušla dok je Stevanović bio u vezi sa pevačicom Milenom Ćeranić, pa smo bili u prilici da svedočimo okršajima između njih troje tokom emitovanja rijalitija, ali je lepa balerina ipak publiku oduševila dobrim manirima i uspela je da se plasira na treće mesto na imanju u Lisoviću.

"Grandova" balerina se nakon "Farme" povukla iz javnog života i posvetila se porodici. Godine 2015. udala se za svog izabranika Nikolu, sa kojim je 2016. dobila sina Kostu, a prezime je promenila u Kalabić.

Poznato je da se u centru pažnje našla kada je posle učešća u rijalitiju počela da radi kao asistent direktora Elektroprivrede Srbije.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track