MILICI PAVLOVIĆ NE TREBAJU SILIKONI: Mica je ekstra cica, kad vidite kako pozira u bikiniju, preznojićete se! (FOTO)
Foto: Kurir

SEKSI SENJORITA

MILICI PAVLOVIĆ NE TREBAJU SILIKONI: Mica je ekstra cica, kad vidite kako pozira u bikiniju, preznojićete se! (FOTO)

Stars -

Milica Pavlović važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi iako nema ni gram silikona ni u grudima, ni u ustima i zadnjici. Zvezda "Granda" nikada nije imala problem da pokaže kako izgleda u kupaćem kostimu, a sudeći po njenim novim fotkama, kako je starija, sve je više seksi!

foto: Privatna arhiva

Milica je jedna od malobrojnih javnih ličnosti koja na savršenom telu može da zahvali samo sebi. Pevačica, osim što redovno trenira, vodi računa i o ishrani i neguje prirodni izgled.

foto: Nemanja Nikolić

Seksi senjorita nedavno je boravila u Crnoj Gori i u Turskoj, a svojim fotkama u kupaćem kostimu zadala je zadatak i mlađim koleginicama. Osim vitke linije, Milica može da se pohvali i nenaglašenim oblinama, po čemu se i razlikuje od većine pevačica. Pavlovićeva je tokom boravka na moru napravila set fotografija na različitim plažama i u različitim stajlinzima, a njeni fanovi najviše bili su oduševljeni kada se našla u ulozi čuvarke plaže.

foto: Privatna arhiva

U braon bikiniju i naslonjena na kuću za spasioce, Milica je pokazala seksi telo. Osim ravnog stomaka, pevačica je fanove oduševila i svojim potpuno prirodnim izgledom, pa je dobila pohvale.

foto: Privatna arhiva

Naime, pratioci su joj zahvalili što nije poput većine devojaka puna silikona i izveštačena, a čak su i pohvalili njen ten, koji ne prelazi granice dobrog ukusa. - Kako je lepo videti prirodnu devojku. Nema silikona nigde. Kosa prirodna, usta prirodna, grudi prirodne. Evo vam primer devojke kako možete da izgledate i bez hijalurona. A tek ten. Nije iskvarcovana i crna. Svaka čast - jedan je od komentara.

foto: Privatna arhiva

Još jedna od fotki koja je oduševila fanove jeste u zlatnom bikiniju, gde Milica pozira u cveću, ali i u dugačkoj haljini na tufne, u kojoj je ušla u vodu.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track