ONI SU PRAVI METROSEKSUALCI: Keba nalakirao nokte, Milan preterao s puderom (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube, Ana Paunković

Nalickani

ONI SU PRAVI METROSEKSUALCI: Keba nalakirao nokte, Milan preterao s puderom (FOTO)

Stars -

Milan Milošević postao je poznat kao učesnik prve "Zadruge", posle čega je postao voditelj druge sezone Pinkovog rijalitija i jedno od omiljenih televizijskih lica u Srbiji.

foto: Ana Paunković

S takvim imidžom mora stalno da vodi računa o tome kako izgleda, posebno jer je njegovo lice uvek u prvom planu, pa se zato nigde ne pojavljuje bez pudera, koji mu prvenstveno služi da bi bolje izgledao na fotografijama. Problem je što se na ekstremnom visokim temperaturama šminka brzo topi i razmaže po licu, pa to ne izgleda nimalo lepo, a posebno ako se stavi sloj više nego što je potrebno, kao u Milanovom slučaju.

- Stavio sam puder protiv znojenja - rekao nam je jedan od najpopularnijih domaćih voditelja.

I za Kebu je poznato da koristi kozmetičke proizvode u svakoj prilici, o čemu otvoreno govori. Nedavno smo ga sreli na jednom događaju i prvo što su svi prisutni na njemu uočili jesu nalakirani nokti na nogama. I to bezbojnim lakom da bi se što više sjajili. Pevač nam se pohvalio da je tog dana bio kod pedikira i da je prezadovoljan rezultatom njegovog rada.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

- A jeste li videli moje nove sandale? Za to ništa ne govorite, samo vas nalakirani nokti zanimaju - rekao nam je pomalo uvređeno Keba.

I. E. / foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track