Najnovije vesti

Mirenje propalo

JK SE PLACA PO TURSKOJ I BRIGA JE ZA BIVŠEG LJUBAVNIKA: Jelena opet nije došla na suđenje sa Ognjenom Vranješem, a evo koji zdravstveni problem MUČI Karleušu (KURIR TV)

Stars

Jelena Karleuša opet nije došla na suđenje sa bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom, koji ju je tužio za uvrede, budući da na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa letovanja u Turskoj. 

foto: Sonja Spasić

Naime, danas je u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu trebalo da bude održano ročište između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, ali nijedno od njih dvoje se nije pojavilo pred organima pravde. Doduše, fudbaler nije bio u obavezi da se pojavi jer je on tužio bivšu ljubavnicu malu od velikog skandala ali je ona i ovoga puta izbegla saslušanje. Kao razlog za njen nedolazak, advokati Milica Jacimovski i Branislav Bogdanović su naveli da je pevačica iz privatne ginekoloske ordinacije dostavila opravdanje ds ima zdravstvenih problema.

 

"Jelena se nije pojavila na glavnom pretresu iako je uredno pozvana. Dostavila je lekarsko uverenje. Svi znamo da je na moru, njen advokat je dostavio dokaz avionsku kartu", rekla je advokatica, najavivši da će drugo ročište biti 4. septembra.

 

"Pozvaće je preko policije. To je bilo delotvorno i nastaviće tako da je poziva. Ni Ognjen 4. septembra neće doći jer nije pozvan", rekla je advokatica. 

 

"Dostavila je dokumentaciju iz privatne ginekološke klinike. Na to se pozvala ovog puta", rekli su punomoćnici. 

 

1 / 8 Foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Lj.S/Foto Sonja Spasić

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...