KAJA SE 3 PUTA UDAVALA, NJEGA JE VOLELA PRE 11 GODINA: Sada je u srećnom braku i retko priča o BURNOJ ljubavi sa OVIM muzičarem (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Zadovoljna žena

KAJA SE 3 PUTA UDAVALA, NJEGA JE VOLELA PRE 11 GODINA: Sada je u srećnom braku i retko priča o BURNOJ ljubavi sa OVIM muzičarem (FOTO)

Stars -

Pevačica Katarina Kaja Ostojić i muzičar Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler otpočeli su svoju romansu u rijaliti programu, VIP "Veliki brat", koji se emitovao pre 11 godina.

Varnice između muzičara sevnule su još tokom rijalitija, a par je nakon izlaska iz kuće nastavio svoju burnu romansu. Međutim, nakon nekoliko meseci zabavljanja, ljubav je pukla, a čini se da su i Skaj i Kaja svoju sreću pronašli sa drugim ljudima.

foto: Printskrin/Jutjub

Dok Kaja uživa u braku sa Džunior Džekom, Skaj je postao otac jedne devojčice kojoj je dao ime Strela i u jednom intervjuu je priznala da ga je roditeljstvo omekšalo.

Podsetimo, već godinama je u srećnom braku sa producentom Džuniorom Džekom, a pre njega bila je u dve bračne zajednice koje su se neslavno završile. Kao mlada devojka udala se za Nikolu Dragojlovića sa kojim ima ćerku Nikolinu, a 2009. godine udala se za tadašnjeg dečka, košarkaša Uroša Duvnjaka. U to vreme on je igrao za jedna poljski klub i kada se vratio u Srbiju njihov zajednički život išao je pogrešnim tokom, pa su se sporazumno i bez teških reči razveli krajem 2010. godine.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja