Najnovije vesti

DOBRA JE, IMAO SAM MASNICU 3 DANA: Đorđe David priznao šta je radio sa kandidatkinjom Zvezda Granda, bolje da je nije provocirao!
Foto: Printscreen Tv Prva

UPS!

DOBRA JE, IMAO SAM MASNICU 3 DANA: Đorđe David priznao šta je radio sa kandidatkinjom Zvezda Granda, bolje da je nije provocirao!

Stars

Đorđe David gostovao je u jednoj emisiji sa takmičarima Milicom Atanacković i Darkom Kocevskim Darinosom, kojima je bio mentor u "Zvezdama Granda".

Milica Atanacković na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije i video snimke iz teretane, a već je poznato da godinama trenira kik boks, a ima i  srebrnu medalju u ovoj veštini.

foto: Printscreen

Đorđe je iskoristio priliku da sa gledaocima podeli jednu zanimljivost sa njihovih probi, na kojoj je pokušavao da isprovocira Milicu, pa je uspeo da "zaradi" jedan žestok udarac.

"Ljudi ne mogu da ocene preko televizije, ali Milica je mala i izgleda kao da ima metar i žilet. Imali smo probu i pravili smo pauzu, a ja sam hteo da je isprovociram nešto, gde me je ona desnom nogom udarila ispod kuka. Ja sam ostao zamrznut i rekao sam joj da je dobra. Imao sam masnicu tri dana", ispričao je Đorđe u "Grand Magazinu".

foto: Printscreen/Prva TV

Kurir.rs/Grandonline, Foto: Printscreen/ZvezdeGranda

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...