priznala

ANABELA KOLABIRALA! Ne može da izbriše iz glave ono što se desilo tik pred trijumf NJENE LUNČI: Samo o tome razmišlja, a sad još treba i da SLAVI?! RAZOČARANA! (KURIR TV)

Stars -

Luna Đogani iz "Zadruge 2" izašla je kao pobednica, posle turbulentnih deset meseci trajanja rijalitija. Bogatija za 50.000 evra pridružila se voljenoj porodici na samom kraju superfinalne večeri, koja je sama po sebi za nju takođe bila dramatična. Naime, dan pred kraj šoua, Luna i Marko Miljković prekinuli su svoju romansu, zbog čega se blogerka kidala do samog kraja, naočigled cele Srbije.

Anabela Atijas bila je pod utiskom čitave drame, te se i nije radovala onako kako samo jedna majka može za svoju pobednicu.

foto: Sonja Spasić

"Kolabirala sam! Ne znam, pod nekim emocijama sam", počela je ona, pa objasnila: "Nisam ljuta, nego razočarana u smislu, te njene suze više... I pobeda, kad vidiš dete da se kida, mislim... Nije stvar materijalna, već mnogo dublja - ja to dete više ne mogu kako plače", rekla je ona, koja ne može da izbriše iz glave Lunino kidanje tik pred proglašenje pobednika.

"Ja sam pre toga gledala to dete kako se kida, i sad treba da slavim pobedu..." dodala je potresena Anabela.

foto: Sonja Spasić

Podsetimo, pre nego što je otkriveno ko je pobedio u "Zadruzi 2", Anabela je pobesnela kad je videla šta se dešava između njene ćerke i Marka Miljkovića, pa je izletela iz studija. Taj prizor veoma ju je pogodio. Zaista nije više imala snage da gleda Lunu kako plače i tuguje.

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen, Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track