Najnovije vesti

POZAJMILA PARE DA BI SPASLA DUŠANA: Tanja Savić platila 20.000  € suprugov dug za drogu i kocku
Foto: Luka Šarac

PAKAO

POZAJMILA PARE DA BI SPASLA DUŠANA: Tanja Savić platila 20.000 € suprugov dug za drogu i kocku

Stars

Tanja Savić platila je 20.000 evra za dugove svog supruga Dušana Jovančevića, koji se zadužio zbog droge i kocke, ekskluzivno saznaje Kurir.
Folkerka je bila prinuđena da pozajmi deo novca kako bi pomogla ocu njenih sinova i sačuvala porodicu i čoveka koga voli.

 

foto: Dragana Udovičić

- Tanja je bila u agoniji zbog Dušanovih problema. Zbog čestih svađa i nesuglasica nekoliko puta dolazilo je i do priče o razvodu braka. Međutim, uspeli su nekako da prebrode krizu i spasu brak. Jovančević se pokajao što se navukao na narkotike, zbog kojih je zapao u ozbiljne dugove. Njegov biznis u Australiji ne može da pokrije troškove, pogotovo jer su u poslednjih godinu dana potrošili mnogo para pošto žive kao podstanari, a sa strane ostavljaju za nekretninu koju žele da kupe - otkriva naš izvor i dodaje da je pevačica stvar uzela u svoje ruke kad su počele da stižu pretnje njenom suprugu.

 

- Kad su ljudi zahtevali da im se vrati novac, Savićeva je odlučila da pomogne mužu. Pošto nije imala dovoljno novca jer joj je, u odnosu na ranije, pala cena nastupa, bila je prinuđena da pozajmi pare od jednog saradnika. Uspela je da pokrpi sve rupe i vrati oko 20.000 evra, a onda se pobrinula za Dušanovo zdravstveno stanje. Nakon dugih razgovora i raspitivanja, pronašli su idealnu privatnu kliniku za borbu protiv zavisnosti, koja nema mnogo pacijenata. Jovančević je tamo odlično zbrinut i zasad sve ide nabolje. Lečenje za tri nedelje košta 6.000 evra.


Pozvali smo pevačicu za komentar, ali nije odgovarala na naše pozive i poruke do zaključenja ovog broja. Njen portparol poručio nam je da Tanja neće davati nikakve komentare.

Razvod u više navrata
Bračni problemi zbog narkotika

 

Tanja Savić udala se za Dušana Jovančevića 2010. godine i u braku s njim dobila dva sina, Maksima i Đorđa. Njihov brak u početku je odlično funkcionisao. Međutim, problemi su nastali godinu i po dana kasnije, nakon njihove selidbe u Australiju. Folkerki je tada uspešna karijera krenula nizbrdo i dugo joj je trebalo da se povrati, ali nije uspela da bude "prva" kao nekad. Još tokom boravka u zemlji kengura spekulisalo se da se njih dvoje razvode i da Tanja ne može da prihvati tamošnji način života. Uspeli su da prebrode krizu kad su se vratili u Srbiju. U međuvremenu, ponovo su se svađali, a kako kažu njihovi bliski prijatelji, droga je bila glavni razlog svakog njihovog okršaja.

foto: Damir Dervišagić

 

 

Marija Dejanović

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...