paparaco

VODITELJKA SE OVAKO OPUŠTA: Bojana Ristivojević pokazala PRIRODNE OBLINE, a evo gde je otputovala! (FOTO)

Stars -

Bojana Ristivojević već nekoliko dana boravi u Vrnjačkoj banji, gde inače svake godine provodi u isto vreme povodom letnjeg festivala u kom učestvuje.

U slobodno vreme voditeljka voli da se osami i odmori, pa sate provodi u spa centru. Uz hladna pića kojim se osvežava, ona u bazenu traži spas od vreline. I za to joj apsolutno ne treba društvo.

foto: Kurir

Paparaco Kurira nedavno je uslikao voditeljku prilikom opuštanja i uživanja, a da ona nije ni primetila da je na meti našeg foto-reportera. Očigledno je bila umorna, a možda je i toliko uživala da nije obraćala pažnju na prostor oko nje. Pošto je boju odavno nabacila u Crnoj Gori i tokom plovidbe Savom, nema potrebe da se prži na suncu. Zatvoreni bazen očigledno joj više prija.

foto: Kurir

Žalosno je samo što niko, osim naše ekipe, nije uspeo da vidi Bojanino zategnuto telo, na kom bi svaka žena mogla da joj pozavidi. Zahvaljujući profesionalnim treninzima, poznata Šapčanka nabacila je pločice na stomaku, a guzu zategla do savršenstva. To joj je izgleda provereni adut kojim može da se diči.

foto: Kurir

Kurir.rs/Marija Dejanović, Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track