Najnovije vesti

AKO POSTOJI ZAKON ZA SVE, POSTOJI I ZA MENE: Darko Lazić će snositi POSLEDICE saobraćajne nesreće, a EVO šta pevač kaže o KAZNI!
Foto: Ana Paunković

došlo na naplatu

AKO POSTOJI ZAKON ZA SVE, POSTOJI I ZA MENE: Darko Lazić će snositi POSLEDICE saobraćajne nesreće, a EVO šta pevač kaže o KAZNI!

Stars

Darko Lazić preživeo je stravičnu nesreću koja mu se dogodila oktobra meseca prošle godine. Pevač smatra da zakon treba da bude isti za sve i kaže da će platiti sve što nalažu saobraćajni propisi. 

 

- Krivičnu prijavu za moju saobraćajnu nesreću? Ja sam platio sve što je trebalo da se plati zakonski. Sve što još bude stiglo, propisno ću da odradim. Smatram da ako postoji zakon za nekog drugog, postoji i za mene. Zašto sam ja drugačiji od nekog drugog? Zakon treba da bude isti za sve - rekao je Lazić.

 

 

 

Podsetimo, nakon što se vraćao sa jednog veselja u rodni Brestač, na samo 2 km od porodične kuće doživeo je tešku saobraćajku. Pevač je bio sam u automobilu, prilikom prevrtanja ispao je iz vozila, a zadobio je teške telesne povrede. Posle višemesečnog oporavka, Darko je nastavio sa normalnim aktivnostima, započeo život sa verenicom Marinom Gagić i dobio sa njom sina Alekseja. 

 

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs, Telegraf / Foto: Ana Paunković

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...