NAPUSTILA JE SCENU I ZBOG LEKOVA SE UGOJILA

VOZAČ ZASPAO ZA VOLANOM, AUTO SE 3 PUTA PREVRNUO I ZAVRŠIO U JARKU! Celi Balkan ju je 90-ih obožavao, a posle tragedije se 2 godine lečila, zbog lekova se ugojila 15 kg, a evo šta danas radi (FOTO)

Stars -

Renata Končić Minea devedesetih godina je bila jedna od najslušanijih pop pevačica u regionu, a mnogi i danas pevuše neke od njenih najpoznatijih pesama, kao što su "Good Boy", "Vrapci i komarci", "Sija sunce" i druge.

Minea je u jednom trenutku zapostavila mziku i povukla se sa scene, i to nakon saobraćajne nezgode koju je doživela pre jedanaest godina.

foto: Instagram screenshot

"Doživela sam saobraćajnu nesreću kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stubiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama", ispričala je Minea za hrvatske medije i dodala da su joj psihičke posledice bile daleko teže.

Pevačici je trebalo dve godine da se oporavi i reši depresije i anksioznosti koja je nastupila nakon ovog događaja. Nije je bilo na sceni, a kako je rekla, u tom periodu najveća podrška bili su joj roditelji i prijatelji.

Pomogli su joj i lekovi i psihoterapija, međutim zbog lekova se ugojila 15 kilograma. Minea, koja danas ima 41 godinu, otvoreno priznaje da žali što se još nije udala i ostvarila kao majka.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track