Najnovije vesti

AKO MU JE OSTALO IMALO OBRAZA, TREBALO BI DA GA JE SRAMOTA! Nada Topčagić žestoko udarila na Sašu Popović, ne prašta mu 500 €!
Foto: Pritnscreen

KOGA SVE NOVAC NEĆE POSVAĐATI

AKO MU JE OSTALO IMALO OBRAZA, TREBALO BI DA GA JE SRAMOTA! Nada Topčagić žestoko udarila na Sašu Popović, ne prašta mu 500 €!

Stars

Marinko Rokvić nije jedina osoba sa kojom je Nada Topčagić završila za sva vremena nakon snimanja "Grandove" emisije o kojoj se nadugo i naširoko pričalo, nego i Saša Popović.

foto: Damir Dervišagić

"Završila sam sa njim, kakva jahta, kakva druženja! - izjavila je pevačica za Svet, pa dodala:

"Ako mu je ostalo imalo obraza, trebalo bi da ga je sramota! Napravio je šou i posle ga nije briga za mene. Ma Sašu je udarilo sunce u glavu sada kada ima jahtu, pa više ne zna šta radi! Ljuta sam na njega! Doveo me je u emisiju gde su me okrivili da sam uzela 500 evra od Marinka Rokvića. Digla sam gledanost, emisija je bila šou, a Popović mi se nije ni javio da kaže: "Sve je to šou, hvala, Nado!".

Osim toga, Topčagićeva nije propustila priliku da ponovo ospe paljbu na Rokvića.

- Ma kakvih 500 evra! Ajde da je rekao da sam uzela 5.000 evra, ali ja da pevam za 500 evra?! Pa, to je smešno. Marinko je budaletina glupa. Popović je zakuvao celu stvar, a onda je isekao iz emisije deo gde se kunem u decu da nisam uzela pare, a Marinko ne sme da se zakune da jesam. Znači, ko laže?!

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Svet/Foto Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...