GASTOZ IZBAČEN IZ STANA ZBOG BILJIĆEVE? Nadežda urlala i HISTERISALA, nastao je pravi HAOS, a ovo je RAZLOG!
Foto: Printscreen/Instagram

NEPRIJATNO

GASTOZ IZBAČEN IZ STANA ZBOG BILJIĆEVE? Nadežda urlala i HISTERISALA, nastao je pravi HAOS, a ovo je RAZLOG!

Stars -

Nenad Marinković Gastoz morao je da se iseli iz stana, i to u najkraćem mogućem roku zbog buke koju je pevačica Nadežda Biljić napravila svađajući se sa dečkom.

Pevačica je došla s tadašnjim dečkom kod Gastoza, sve je bilo normalno dok nisu počeli da piju alkohol.

"Između Nadežde i njenog dečka delovalo je da je sve u redu do jednog trenutka kada je ona počela toliko da viče i histeriše da su i nas zabolele uši, pa smo ih zamolili da budu tiši. Oni su u prvi mah poslušali, ali to je trajalo nekoliko minuta i naša agonija se nastavila", kaže izvor koji je bio sa njima i dodaje:

foto: Printscreen

"Nakon tolike dreke nismo znali šta da radimo, a bilo je neko pozno doba, oko tri sata posle ponoći. Tada nisu više ni čuli naše molbe i mi smo ih nekako nagovorili, kad već mora tako, da odu u toalet. Mislili smo da, kad su u toaletu, to se neće toliko čuti. Ali smo napravili tada veliku glupost jer su ušli u WC, zaključali se i vikali sve vreme. Bili smo bespomoćni jer nismo mogli da razvaljujemo vrata u to doba."

Svađa je završena u šest sati ujutru, kada su i izašli iz toaleta, a već oko 12 časova Gastozu je zazvonio telefon i gazde u čijem je stanu živeo rekle su mu da spakuje stvari i iseli se iz stana, što je Nenad i učinio.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.s/Republika, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja