Najnovije vesti

JA SAM PATRIOTA, A MOJA MUZIKA NE SME DA IMA GRANICE! Evo šta je Ceca imala da kaže o SKANDALU u Albaniji! UVEK UZ SVOJ NAROD!
Foto: Damir Dervišagić

Čista manipulacija

JA SAM PATRIOTA, A MOJA MUZIKA NE SME DA IMA GRANICE! Evo šta je Ceca imala da kaže o SKANDALU u Albaniji! UVEK UZ SVOJ NAROD!

Stars

Nakon što je izbio skandal na Kosovu i u Albaniji zbog toga što je albansko telo za audio i video medije (AMA) upozorilo je Javni servis Albanije (RTŠ) zbog puštanja pesama srpske pevačice Svetlane Cece Ražnatović, oglasila se i navodi da je u pitanju klasična manipulacija i da njene pesme oduvek šire isključivo ljubav.

foto: Printscreen/Koha.net

"Nisam čula da sam zabranjena u Albaniji. Smatram da muzika ne sme da ima granice i barijere. Bar je to pravilo kojim se vodim tokom svoje karijere duge više od trideset godina. Nikada kroz svoje pesme nisam slala bilo kakve političke poruke ili mržnju. Uvek je, i biće, sve zasnovano na ljubavnim porukama jer moje pesme spajaju ljude. Kao što i ja volim sve ljude", rekla je Ceca.

"Što se tiče mog ličnog stava, patriota sam i volim svoj narod, te ću uvek biti uz njega. I da se razumemo, to ne podrazumeva da nekog drugog mrzim ili da ne poštujem ljude koji su druge vere, boje kože ili nacije. To nisam ja. Ovde se radi o klasičnim manipulacijama. Zamoliću da moje ime ne mešaju u to, moja publika je šarenolika i tako će ostati. I pevaću mojoj publici gde god se ona nalazila i dok oni to bude želeli", dodala je Ceca.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic  

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...