HRVATSKI FUDBALER NA CRNOJ LISTI ZBOG KARLEUŠE: Evo kako mu je priselo što u njegovom klubu pevaju SRPSKE CAJKE!
Foto: Damir Dervišagić

NE VOLE NARODNJAKE, A KLUBOVI PUNI

HRVATSKI FUDBALER NA CRNOJ LISTI ZBOG KARLEUŠE: Evo kako mu je priselo što u njegovom klubu pevaju SRPSKE CAJKE!

Stars -

Bivša voditeljka i urednica HRT, a danas direktorica Turističke zajednice u Makarskoj Hloverka Novak Srzić podigla ogromnu prašinu pošto je na svom Fejsbuk profilu javno obrušila na vlasnike jednog noćnog kluba u Makarskoj iz kojeg trešte narodnjaci.

Pre svega joj je zasmetala Jelena Karleuša koja je imala nastup prošle srede.

Poprilično oštar status izazvao je veliku pažnju, a i pored toga što je bez zadrške prozvala vlasnike jednog od najpopularnijih klubova na Makarskoj rivijeri, negativnih reakcija nije bilo.

Iz kluba čiji je vlasnik bivši fudbaler NK Zagreb Goran Drmić, kaže Novak Srzić, do sada je niko nije kontaktirao.

foto: Printscreen

"Oni znaju da je to problem koji s njima traje već dugo. U gradu imamo još jedan klub u kojem iskreno i ne znam kakva se muzika pušta jer on uglavnom ne ometa druge. Imaju odličnu zvučnu izolaciju i ja sam zadovoljna što imamo klub koji nudi noćnu zabavu turistima koji dolaze u naš grad, a tu je, osim galame i buke, i problem imidža koji mi kao Turistička zajednica nastojimo promijenimo", napomenula je Hloverka Novak Srzić.

Smeta joj loš imidž

"Imamo izvrstan program Makarskog kulturnog ljeta i onda na završetku sezone završite s imidžem neke Karleuše", nezadovoljna je Novak Srzić, koja i sama ponekad voli da oseti noćni život Jadrana. Prošle je godine tako “partijala” na Ultri, a žao joj je što zbog brojnih obaveza nije stigla i ove godine.

Čini se da će i dalje muku mučiti s bukom iz kluba koji i u sledećim nedeljama najavljuje gostovanja velikih folk-zvijezda poput Ace Lukasa, Milice Todorović, Mile Kitića, Saše Matića, Aleksandre Prijović i brojnih drugih.

Vlasnika kluba Gorana Drmića nije bio raspoložen za razgovor o ovoj temi. Inače, Drmić je spomenuti klub preuzeo prošle godine od Gordana Boljata i Marka Bralića koji su pak prostor unajmili od takođe bivšeg fudbalera Alena Bokšića. Drmiću ovo nije prvi doticaj s ugostiteljskim vodama, pre nego što je preuzeo “Petar Pan”, u njegovu je vlasništvu bio i jedan ugostiteljski objekt na zagrebačkom Laništu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track