Najnovije vesti

BRENA JOŠ NIJE OTIŠLA NA ČUVENO KRSTARENJE S DRUGARICAMA! Bacila se na voćarstvo: Gajim jabuke i delim ih komšijama! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

uživa u dvorištu kuće na bežaniji

BRENA JOŠ NIJE OTIŠLA NA ČUVENO KRSTARENJE S DRUGARICAMA! Bacila se na voćarstvo: Gajim jabuke i delim ih komšijama! (FOTO)

Stars

Lepa Brena ovog leta ima dosta nastupa koji su još ranije zakazani, ali i pored toga uspeva da nađe vremena da provede sa porodicom u njihovom domu na Bežanijskoj kosi.

Ona još uvek nije otišla na čuveno žensko krstarenje koje praktikuje svake godine s drugaricama, pa se opušta u svom voćnjaku. Vlasnica "Grand produkcije" oduvek ističe da se najlepše oseća u dvorištu svoje luksuzne vile, koje je ogromno i prepuno cveća, raznih voćki i zelenila.

foto: Privanta arhiva

Ono što je zanimljivo jeste to da Živojinovići obožavaju da se angažuju oko uzgajanja i održavanja, mada imaju i stručnu pomoć.

foto: Privanta arhiva

Lepa Brena posebno je ponosna na nekoliko stabala jabuka iz njenog dvorišta, koje svake godine rode u tolikoj meri da moraju da ih dele komšijama i ljudima koji dolaze kod njih u goste.

"Ove jabuke smo mi posadili, a posadićemo ih još. Mi ih beremo, pa ih onda delimo onom ko dođe kod nas", rekla je Brena u video-klipu koji je snimio njen prijatelj.

foto: Privanta arhiva

Kada vremenske prilike dozvole, pevačica se rado kupa u velikom bazenu, koji je poseban ukras u njihovom dvorištu.

foto: Privanta arhiva

"Napokon je opet sunce i stvarno uživam u današnjem danu. Opuštena sam i punim baterije za sve poslovne aktivnosti koje me očekuju", poručuje balkanska zvezda.

foto: Privanta arhiva

Podrška Mihajloviću

Čekamo te da ponovo zablistaš

Folk diva sa svojom porodicom poslala je emotivnu poruku podrške Siniši Mihajloviću, koji je pre nekoliko dana javno otkrio da boluje od teške bolesti.

"Siniša, jedan veliki pozdrav od porodice Živojinović i želimo ti veoma uspešan i brz oporavak. Puno sreće, čekamo te da ponovo zablistaš u onome u čemu si uvek bio najbolji", rekla je Brena Mihajloviću, koji boluje od hronične leukemije.

Kurir.rs/I. Ercegovčević/Foto: Privatna arhiva

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...