OD CVETKA ZANOVETKA PA DO DANAS! Sva izdanja Cece Ražnatović: Nema šta nije radila! Jedno vreme je nosila i CRVENU PERIKU! (FOTO)
Foto: Printscreen/YT

uvek u trendu

OD CVETKA ZANOVETKA PA DO DANAS! Sva izdanja Cece Ražnatović: Nema šta nije radila! Jedno vreme je nosila i CRVENU PERIKU! (FOTO)

Stars -

Svetlana Ražnatović jedna je od najpopularnijih pevačica, koja već dugi niz godina provodi pod lupom javnosti. Kako je vreme prolazilo, njen imidž se menjao u skladu sa trendovima, a Ceca je očito bila i više nego raspoložena za promene, posebno kada je frizura u pitanju.

Pobrala je sve simpatije još kada su "Cvetak zanovetak", Cipelice" i "Lepotan" bili najnoviji hitovi, kako glasom, pa tako i stasom.

foto: Youtube screenshot

Na samom početku karijere imala je kraću stepenastu frizuru, ali već u filmu "Nečista krv", gde joj je bila poverena uloga Koštane, imala je dugu crnu kosu. I devedesetih je pratila modu koliko to čini i danas! Tada su trendu bile kracije jarkih boja, upadljiv nakit, a pevačica je nosila zalizanu kosu i karatk rep.

Udajom za Željka Ražnatovića Arkana njen stil je počeo drastično da se menja. Tada je skratila kosu, a premijerno ju je predstavila pesmom "Monotonija". Takođe, dok je imala kratku kosu, Ceca je povremeno nosila crvenu periku sa kovrdžama. 1997. godine izdaje "Maskaradu" a sa njom ima i novi imidž.

foto: Youtube screenshot

2004. godine sve je osvojila "Trulom višnjom", kao i pesmom "Gore od ljubavi", "Pazi s kime spavaš"... a imala je dugu i ravnu kosu.

foto: Youtube screenshot

2006. godine je napravila veliku promenu kada je reč o njenom izgledu i svoju tamnu kosu prefarbala totlano u plavo. Ipak, nije dugo bila plavuša. Posle samo nekoliko meseci pevačica je vratila staru boju kose.

2011. godine je uradila popularni sombre i posvetlela samo krajeve.

Tokom poslednje dve godine Ceca ima braon kosu, a dužina varira - čas je do ramena, a za potrebe nastupa postaje i mnogo duža. Nedavno je izgled osvežila šiškama.

Za posebne događaje, kao što je bila proslava punočletstva njene ćerke, ceca je nosila elegantnu punđu.

Danas, Ceca ima dugu smeđu kosu, i niko ne može ni da pogodi šta tek sprema.

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track