Najnovije vesti

OPASNI KRIMINALAC MU PRETIO SMRĆU, ODMAH JE POZVAO POLICIJU: Voditelj rijalitija našao se u OPASNOSTI!
Foto: Printscreen/Instagram

NAPADAJU GA

OPASNI KRIMINALAC MU PRETIO SMRĆU, ODMAH JE POZVAO POLICIJU: Voditelj rijalitija našao se u OPASNOSTI!

Stars

Darko Tanasijević dobijao je razne pretnje tokom trajanja rijalitija zbog svojih škakljivih pitanja, a sada je priznao kako se sa tim suočava.

Voditelj je rekao da na nepristojne poruke na društvenim mrežama odgovara poljupcem, a nekad jednostavno blokira osobe, u zavisnosti od raspoloženja.

foto: Printscreen/Instagram

"Ipak, bilo je i situacija koje nimalo nisu naivne - jednog čoveka sa podebelim dosijeom i mnoštvom pretnji smrću upućenim meni morao sam da prijavim policiji, jer takve stvari nisu za igranje. To je sada u proceduri, na sudu. Ipak, na moju ogromnu sreću, mnogo je više onih koji me svakodnevno svojim komplimentima, pohvalama i gestovima čine najsrećnijim i najponosnijim dečkom na svetu", rekao je Darko.

On je naglasio da se sa učesnicima rijalitija privatno ne druži.

"Sa rijaliti učesnicima se privatno ne družim. Nekako, razdvojio sam privatno od poslovnog. Sa mnogima od njih sam dobar, povremeno se čujem nevezano za posao, ali ne mogu da kažem da su mi prijatelji – jer, svoje društvo stekao sam u osnovnoj, srednjoj školi, na fakultetu i na poslu. Najbliži sam sa Đeksonom, odlično se kapiramo i često smo na vezi. Sa Borom Santanom, takođe, Sanjom i Matorom", rekao je voditelj koji će voditi i 3. sezonu rijalitija.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Republika, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...