Najnovije vesti

KAJA OSTOJIĆ BANKROTIRALA! Štedela na tekstu i muzici, a onda za spot pukla 10.000 evra!
Foto: Printscreen/Instagram

Kaja Ostojić BANKROTIRALA,

KAJA OSTOJIĆ BANKROTIRALA! Štedela na tekstu i muzici, a onda za spot pukla 10.000 evra!

Stars

Pevačica Katarina Kaja Ostojić rešila je da obraduje fanove u Srbiji novom pesmom, a kako živi u Briselu sa suprugom Džuniorom Džekom, ona retko dolazi u Srbiju, što joj, kako je i sama nedavno priznala, jako teško pada.

 

Ovoga puta Kaja se odučila na drastičan korak kada je reč o njenoj karijeri, pa je, umesto da kupi pesmu i muziku za novi singl, rešila da numeru napiše sama.

 

"Kaja odavno piše tekstove i komponuje jer je to njena velika ljubav. Ovoga puta rešila je da pokaže fanovima na čemu je radila u poslednje vreme, a veruje da će numera „Plagijat“ biti veliki hit. Kako nam je rekla, pesmu je posvetila svim ženama koje se same hrabro bore kroz život, a veruje da je takvih najviše, te je ova numera upravo pisana za njih", otkrio izvor blizak pevačici.

foto: Dragan Kadić

Međutim, iako je uštedela za tekst i muziku, Kaja je odlučila da snimi visokobudžetni spot, za koji se nije nadala da će koštati više od 5.000 evra, međutim... "Kada je na kraju podvukla crtu, shvatila je da je potrošila 10.000 evra. Saradnicima se požalila da je bukvalno bankrotirala zbog spota", otkrio je izvor.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Alo/Foto Printsceen/Isntagram

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...