VAŽI ZA S*KS SIMBOL, ALI SE TAKO NE OSEĆA: Jelena Rozga priznala šta je čini SREĆNOM, ali i ko je najveći neprijatelj DOBROG IZGLEDA!
Foto: Printscreen/Instagram

INTERVJU

VAŽI ZA S*KS SIMBOL, ALI SE TAKO NE OSEĆA: Jelena Rozga priznala šta je čini SREĆNOM, ali i ko je najveći neprijatelj DOBROG IZGLEDA!

Stars -

Jelena Rozga važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, a sada je otkrila da li sebe smatra s*ks simbolom i koja je tajna njenog izgleda.

Pevačica je priznala da se ne oseća kao s*ks simbol, ali joj komplimenti prijaju.

Smatrate li sebe seks-simbolom i kako se nosite sa time? Kakav je osećaj biti jedna od najzgodnijih pevačica u regionu?

- Iskreno, ne. Naravno da prija kada dobiješ kompliment, ali meni je puno važnije kako se ja osećam dok sam na bini i saznanje da sam najsrećnija upravo na sceni. Ako isključimo krucijalne stvari za sreću, poput zdravlja, onda je sledeće sto me čini srećnom moja publika, pune sale i dvorane, energija koju delimo, ljubav koju osećamo. Tada za mene sve staje i obitavam u jednom mehuru sreće.

foto: Marina Lopičić

Koga Jelena u svom životu najviše sluša? Ko je Vaš najveći kritičar?

- Najviše slušam svoje srce i svoje šesto čulo. Poslušaću ja i prijatelje i saradnike, ali glavni "krivac" mojih odluka u životu sam samo ja.

S kim provodite najviše vremena kada nemate obaveze i u čemu najviše uživate?

- Iskreno, budući da sam često na putu, najviše uživam kada mogu biti u svom domu u Splitu. Čeznem ponekad za onim običnim danima, a pritom mislim na dane kada nemam obaveza, kada se mogu probuditi prirodno bez alarma, i onda, što bi mi Dalmatinci rekli, laganini ceo dan.

foto: Printscreen

Koliko rada i truda se krije iza Vašeg fantastičnog izgleda?

- Hvala na komplimentu. Po pitanju nege tela i lica sam jako disciplinovana i verujem da se sve to vraća, jer koža pamti. Delom jeste naravno zaslužna i genetika, ali ipak nastojim ne preterivati ni u čemu, pravilno se hranim i slušam svoje telo. Isto tako, trudim se okružiti pozitivnim mislima. Najveći neprijatelj lepog izgleda je upravo stres, pokušavam koliko mogu da ga svedem na najmanju moguću meru.

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja