Najnovije vesti

"ZAŠTO SE SREĐUJEŠ, KADA ĆEŠ UMRETI?" Dijana Milojković dobijala je GNUSNE PORUKE dok se borila sa RAKOM, a ovako je ona ohrabrivala celu Srbiju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

STRAŠNO

"ZAŠTO SE SREĐUJEŠ, KADA ĆEŠ UMRETI?" Dijana Milojković dobijala je GNUSNE PORUKE dok se borila sa RAKOM, a ovako je ona ohrabrivala celu Srbiju! (FOTO)

Stars

Dijana Milojković umrla je u 33. godini, a tužna vest potresla je celu Srbiju. Pored velike podrške koje je dobijala na društvenim mrežama u svojoj borbi sa rakom, bilo je i onih koji su nekadašnjoj misici ostavljali gnusne komentare.

 

Pokojna Dijana prošle godine je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, a onda je objavila užasne komentare ljudi. Jedan od njih bio je: "Zašto se sređuješ i češljaš kada znaš da ćeš umreti?".

 

foto: Prinscrfeen/Instagram

Misica je bila veoma pozitivnog duha, pa je svojim odgovorima na ovakve poruke inspirisala druge.

 

"A ti znaš pa mi postavljaš ovakva pitanja? Jok čupava ću da idem?! Ne znam kako drugačije da odgovorim na ovakva pitanja zato okrećem na šalu u nadi da se i ova osoba šali", odgovorila je tada Dijana.

 

foto: Printscreen Facebook

Ona je dobijala i poruke da "ne mašta" o tome da će se izlečiti.

 

"Sve je prolazno, promenljivo i sve se da nadomestiti. Sreća je u prihvatanju.
Dokle god imate sebe,imate i šansu za novi pocetak. Nema kraja, svaki kraj je novi početak. Slavite život", jedna je od poruka kojima je Milojkovićeva ohrabrivala druge.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...