Najnovije vesti

BOBA I BRENA ZBOG NOLETA PUKLI 18 MILIONA €! Pre 17 godina Srđan Đoković tražio od Živojinovića da u Novaka ulože samo 500.000 €, dobio je ŠOKANTAN odgovor!
Foto: Damir Dervišagić, AP

Nisu verovali u talenat

BOBA I BRENA ZBOG NOLETA PUKLI 18 MILIONA €! Pre 17 godina Srđan Đoković tražio od Živojinovića da u Novaka ulože samo 500.000 €, dobio je ŠOKANTAN odgovor!

Stars

Nekadašnji teniser Slobodan Boba Živojinović (56) i njegova supruga Lepa Brena (58) povukli su mnogo dobrih poslovnih poteza, ali su na onom najvećem imali pogrešnu procenu.

Pre 17 godina Srđan Đoković ih je pitao da investiraju 500.000 evra u tada 15-godišnjeg Novaka, ali su procenili da bi to bile bačene pare. Da su tada potpisali ugovor na samo deset godina, na bankovnom računu imali bi 36 puta više, odnosno 18 miliona evra.

foto: Printscreen

- Boba je odbio Srđana. Rekao je da je Novak dobar teniser, da može mnogo da postigne, ali da ima bolesno srce i da je njegov otac težak za saradnju. Da su uložili, imali bi 15 odsto od svake njegove nagrade ili sponzorskih ugovora, odnosno za deset godina bi inkasirali 18 miliona evra. Isti deo kolača pripao bi svakome ko je tada bio spreman da investira u Đokovića kada mu je novac bio neophodan za razvoj karijere, koja je bila tek na pomolu – otkrio je dobro upućeni izvor za magazin Star.

foto: Privatna Arhiva

Da su novac za Noletovu karijeru tražili na sve strane, često je pričao upravo njegov otac. On nije krio da je vukao sponzore za rukav, pozajmljivao novac na sve strane, a uzimao je čak i od zelenaša kako bi sinu pružio sve što mu je potrebno da razvija svoj talenat sa reketom.

"Tražimo poslovnog partnera sa kojim ćemo potpisati profesionalni ugovor, što se u svetu radi u poslednjih 20-30 godina. Tražimo ljude koji bi sada da ulože novac u Novaka, a da imaju procenat kasnije kada on postane igrač i napravi rezultate od zarada i sponzorskih ugovora. Oni će imati veliki procenat adekvatno tome šta sada budu uložili u njega", pričao je tada Srđan Đoković.

On, međutim, nije naišao na otvorena vrata kod Živojinovića. Verovatno i kod mnogih drugih gde je pitao za pomoć, a koji uveliko žestoko žale dok gledaju Noleta kako dominira svetom tenisa.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Republika/Foto Damir Derivšagić/AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...