Najnovije vesti

MAUZEROVI VETERANI ZABRANILI JK U BIJELJINI! Karleuša podržava muslimansku stranu i oličenje je nemorala! A ona im odgovara: Srbin na Srbina NIKAD VIŠE!
Foto: Damir Dervišagić

ne vole je

MAUZEROVI VETERANI ZABRANILI JK U BIJELJINI! Karleuša podržava muslimansku stranu i oličenje je nemorala! A ona im odgovara: Srbin na Srbina NIKAD VIŠE!

Stars

Jelena Karleuša trebalo bi da nastupa u Republici Srpskoj 8. avgusta, ali postoje oni koji se bune zbog toga i poručuju joj da je nepoželjna.


Naime, čim se pročulo da će mala od velikog skandala gostovati u Bijeljini, udruženje veterana Garda panteri zahteva da se spreči njen koncert jer je više puta "podržavala muslimansku stranu". Takođe, ovo udruženje ima primedbu i zbog toga što je Karleuša "oličenje nemorala".

 

foto: Sonja Spasić

- Tražimo da se koncert Jelene Karleuše otkaže, to je uvreda za sve nas časne borce, stvaraoce Republike Srpske, imajući u vidu antisrpske stavove JK, koja je nebrojeno puta uvredila srpske žrtve i RS, a istovremeno podržavala muslimansku stranu. Mi smo dobili značajnu podršku udruženja, pojedinaca, velikog broja građana i nećemo odustati dok koncert ne odgodimo - stoji u saopštenju Garde pantera, a zatim su se osvrnuli na samu pevačicu i njenu karijeru:


- Jelena Karleuša je oličenje nemorala, kiča i samim tim njen koncert nije ni po jednom osnovu društveno koristan - navode u udruženju.


Na njihovoj Fejsbuk stranici, gde su, između ostalog, objavili svoj zahtev, nizali su se komentari da folkerka nije dobrodošla, a bilo je i onih koji su postavili uslov.

 

foto: Nemanja Nikolić, Vladimir Šporčić

- Ja sam za to da se održi koncert, ali ako povede i Ognjena Vranješa da je uživo na bini malo izdrnda - napisao je jedan pratilac ovog udruženja.
Kako bismo čuli šta o ovome misli Jelena Karleuša, pozvali smo njenog producenta i PR menadžera Zorana Birtaševića, ali do zaključenja broja nismo dobili odgovor. Pevačica se oglasila na Instagramu:
- Kao velika slavna Srpkinja, ovozemaljka i vanzemaljka bez verskog obeležja, mogu samo da poručim mom narodu i mojim fanovima da se vidimo na koncertu! Jer dobre ljude istina ne vređa i Srbin na Srbina ne sme nikada više da ide. Stop mržnji, je*ali vas kriminalci koji vas plaćaju.

 

Podsetimo, JK se više puta medijski obračunavala i sa predsednikom RS Miloradom Dodikom, kada mu je čak poručila: "Nemoj da ti pevaljka je*e mater džukačku!"

 

foto: Profimedia

Ko je bio Mauzer?

Ljubiša Savić Mauzer bio je komandant srpske specijalne brigade „Garda Panteri“. Nakon rata postaje komandir policije u Bijeljini. Posle rata osnovao je Demokratsku stranku Republike Srpske, i bio njen prvi predsednik. Ubijen je u atentatu 7. juna 2000. u Bijeljini,  kada su trojica napadača pucala na njegov džip. 

foto: Pritnscreen

 

 

Kurir.rs/ N. Mijušković/ Foto: Damir Dervišagić

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...