Najnovije vesti

PEVAČICU BIVŠI DEČKO PREBIO OD BATINA: Nataša završila u podlivima i modricama, njegov otac joj pretio UBISTVOM, a ulazi u Zadrugu 3 da pokaže OVO!
Foto: Filip Plavčić

HAOS

PEVAČICU BIVŠI DEČKO PREBIO OD BATINA: Nataša završila u podlivima i modricama, njegov otac joj pretio UBISTVOM, a ulazi u Zadrugu 3 da pokaže OVO!

Stars

Nataša Maza brutalno je prebijena od strane bivšeg dečka i njegove porodice kada su saznali da je promenila pol.

Kako je javnosti poznato, Maza je pre nekoliko godina promenila pol i to nikada nije krila. Pre tri meseca upoznala je studenta P.M, sa kojim je uplovila u intimnu vezu. Iako je znao da je Nataša promenila pol, njemu to nije smetalo, ali nakon tri meseca i njegova familija je saznala da je njihova buduća snajka nekada bila muškarac, te je nastao haos, u kojem je Nataša zadobila telesne povrede.

foto: Dragan Kadić

"Maza se upustila u ljubav sa studentom jer mu je verovala. Osećala je da može da se osloni na njega i preda mu se. Skidao joj je zvezde s neba prva tri meseca, a onda je počela njena drama. Ona je trpela maltretiranje njegovog oca, tetke, dede, ali je ćutala jer nije želela da njemu pravi probleme i zavadi ga sa familijom. Otac njenog dečka pretio joj je ubistvom ukoliko bude nastavila da bude u ljubavi sa njegovim sinom. Pre dve nedelje svađa je rezultirala užasnim batinama koje su joj naneli njegov otac, tetka i deda. Tukli su je čime su stigli, po telu i licu. Jedva je uspela da pobegne i otrgne se iz kandži troje napasnika", kaže izvor koji je dobro upućen u dešavanja folk pevačice i nastavlja:

"Kada je došla uplakana kod svog dečka i rekla mu šta je njegova porodica uradila, on je nasrnuo na nju kao da je ona kriva ili je nečim izazvala nasilje. Maza je još jednom pretrpela nasilje i pobegla glavom bez obzira. Slučaj je prijavljen policiji."

foto: Printscreen

Nataša je potvrdila ove navode

"Završila sam sva u zavojima i na antidepresivima jer sam ga volela. Zbog njega sam trpela užasne napade njegove porodice. Njima se nije dopalo što su saznali da sam nekada bila muškarac. Pre dve nedelje nastao je haos. Moje telo je bilo prekriveno ogrebotinama, a lice u modricama. Sve sam prijavila policiji, ali nisam želela da ga teretim zakonski, to će se desiti po službenoj dužnosti", rekla je Maza.

Folkerka je prokomentarisala i svoj ulazak u "Zadrugu 3"

"Želim svima da pokažem da sam ja dobra osoba, zapravo veoma ranjiva i pre svega dobrodušna. Želim da pokažem svoje pravo lice i da pobijem brojne predrasude o meni", zaključila je Nataša.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/S. Telegraf, Foto: Filip Plavčić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...